Ιταλία

Ξέρανε την Κυρία η Λάτσιο!

Ο Ιμόμπιλε σκόραρε δις, ο Ντιμπάλα ισοφάρισε με φάουλ και πέναλτι-μαϊμού σε 2-2 μέσα σε 5 λεπτά (85'-90'), αλλά ο Μούρτζα, στο 94', έκανε το 3-2 και έδωσε το Σούπερ Καπ στη Λάτσιο κόντρα στη Γιούβε!

Η Λάτσιο κατέκτησε για 4η φορά το Σούπερ Καπ στην Ιταλία, επικρατώντας μετά από ένα δραματικό ματς τη Γιουβέντους με 3-2. Οι Λατσιάλι είχαν το προβάδισμα μέχρι το 80’ με δύο τέρματα διαφορά χάρη στον Ιμόμπιλε (32’ πεν. 54’) ωστόσο ο Ντιμπάλα με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε στο 85 και με ένα άκρως αυστηρό ως ανύπαρκτο πέναλτι ισοφάρισε στο 90’. Όμως οι δύο αλλαγές του Σιμόνε Ιντσάγκι, ο Λουκάκου και ο Μούρτζα συνδυάστηκαν για να κάνει ο τελευταίος στο 94’ το 3-2 για τη Λάτσιο. Πολύ καλή παρουσία στη Λάτσιο, από τον Λούκας Λέιβα που τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 80’, ενώ σταθερός ήταν ο Θωμάς Στρακόσια κάτω από τα δοκάρια των «λατσιάλι».


Το ματς


Μια παθιασμένη Λάτσιο έκανε την εμφάνιση της στον αγωνιστικό χώρο. Παρά τη δυνατή είσοδο της Γιούβε, με την ευκαιρία του Κουαδράδο και την επέμβαση του Στρακόσια, η Λάτσιο πήρε σταδιακά τα ηνία του ματς. Στο 31’ ο Ιμόμπιλε πήρε το πέναλτι από τον Μπουφόν και τον νίκησε από την άσπρη βούλα για να βάλει μπροστά στο σκορ στο 32’ την ομάδα του. Ο Μπουφόν κράτησε όρθια την «βέκια σινιόρα» στο 32’ σε διπλή φάση του Μπάστα και του Λέιβα.

Στο 54’ η Λάτσιο έκανε δύο τα τέρματα της με τον Ιμόμπιλε να αξιοποιεί την υπέροχη σέντρα του Παρόλο και με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά μα γράφει το 2-0. Ο Ιγκουαϊν είχε ευκαιρία στο 71’ αλλά δεν πρόλαβε την μπάλα, ενώ στο 72’ ο Λουίς Αλμπέρτο είδε τον Μπουφόν να αποκρούει την προσπάθεια του. Η έξοδος του Λούκας έκανε την Λάτσιο να γυρίσει πολύ. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μειώσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 85’. Στο 90’ ο Μάρουσιτς κοντράρει την μπάλα στον Άλεξ Σάντρο, αλλά ο Μάσα έδωσε πέναλτι. Ο Ντιμπάλα το εκτέλεσε εύστοχα για το 2-2, όμως ο Τζόρνταν Λουκάκου με ένα σόλο από αριστερά έκοψε την μπάλα στο πέναλτι και ο Μούρτζα με σουτ έκανε το 3-2.

Γιουβέντους: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπενατιά (56' Ντε Σίλιο), Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς, Κουαδράδο (56' Ντάγκλας Κόστα), Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς (72’ Μπερναρντέσκι), Ιγκουαϊν

Λάτσιο: Στρακόσια, Ουάλας, Ντε Φράι, Ράντου, Μπάστα (74’ Μάρουσιτς), Παρόλο, Λούκας Λέιβα (80’ Μούρτζα), Λουίς Αλμπέρτο, Λούλιτς (74’ Λουκάκου), Μιλίνκοβιτς, Ιμόμπιλε

Τα γκολ του αγώνα:


Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x