Champions League

Κεκ: «Είναι φαβορί και έχει ποιότητα ο Ολυμπιακός, αλλά…»

Με σεβασμό για τον Ολυμπιακό -αλλά και πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του να προκριθεί στους ομίλους του Champions League- μίλησε ο προπονητής της Ριέκα, Ματίας Κεκ.

Συνειδητοποιημένος για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η Ριέκα απέναντι στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ματίας Κεκ.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν το πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Champions League, ο προπονητής της νταμπλούχου Κροατίας αναγνώρισε ότι οι Πειραιώτες έχουν ποιότητα και είναι το φαβορί.

Παρόλα αυτά, σημείωσε ότι η ομάδα του θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της και θα επιδιώξει να κριθεί η πρόκριση στη ρεβάνς.


Αναλυτικά όσα είπε ο Κεκ

Για τις μάχες με τον Ολυμπιακό: «Όταν έγινε η κλήρωση ήταν ξεκάθαρο ποιος ήταν το φαβορί. Έχουμε μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλό μας, ξέρουμε την αξία του. Έχει ποιότητα, αλλά εμείς ήρθαμε εδώ για να δείξουμε γιατί φτάσαμε στα playoffs. Για να φτάσουμε εδώ πάει να πει ότι έχουμε ποιότητα και θέλουμε να το αποδείξουμε στο γήπεδο, έτσι ώστε να έχουμε ένα πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς».

-Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι με την Παρτιζάν. Πόσο σημαντικό θεωρείτε εσείς το πρώτο ματς που θα δώσετε αύριο;

«Εμείς θα θέλαμε να είναι καθοριστικός ο δεύτερος αγώνας. Ξέρουμε πόσο καλός είναι ο Ολυμπιακός στο γήπεδό του. Για αυτό το λόγο θα θέλαμε να κριθεί στη ρεβάνς».

-Έχετε συμπληρώσει εννιά επίσημους αγώνες και ο Ολυμπιακός μόλις δύο επίσημα ματς. Αυτό είναι ένα στοιχείο που μπορεί να επηρεάσει τις δύο αναμετρήσεις;

«Εξαρτάται από το πώς το βλέπετε. Από τη μία μπορεί να δείξουμε λίγο κουρασμένοι, αλλά από την άλλη μπορεί να είναι και το πλεονέκτημά μας».

-Έχει αλλάξει κάτι από την εποχή που με την Μάριμπορ είχατε έρθει στο Καραϊσκάκη το 1995;

«Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Αυτό που θα θυμάμαι ήταν μία ζεστή ατμόσφαιρα που επικρατεί σε αυτό το γήπεδο. Ήταν κάτι που προειδοποίησα τους παίκτες μου να είναι έτοιμοι για αυτή την ατμόσφαιρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x