Europa League

Τσόσιτς: «Περιμένω δύσκολα ματς με την Ριέκα»

Ενήμερος για τον τρόπο παιχνιδιού της Ριέκα και πεπεισμένος πως τόσο το παιχνίδι της Πέμπτης όσο και αυτό του ΟΑΚΑ θα είναι δύο δύσκολες αναμετρήσεις εμφανίστηκε ο Ούρος Τσόσιτς.

«Διαβασμένος» ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (20:00, ΣΠΟΡ FM 94.6, COSMOTE SPORT) κόντρα στην Ριέκα δήλωσε ο Ούρος Τσόσιτς.

Ο Σέρβος αμυντικός έδωσε το παρών στην συνέντευξη Τύπου εκ μέρους των παικτών της Ένωσης, όπου τόνισε πως ξέρει καλά την αυριανή αντίπαλο της ΑΕΚ ενώ μίλησε και για την απουσία του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ούρος Τσόσιτς:

Για τα ματς της Ριέκα με Ολυμπιακό:
«Τα είδα και τα δύο ματς, έχω μεγάλο σεβασμό για την Ριέκα, υπήρχαν στιγμές που θα μπορούσε απέναντι στον Ολυμπιακό να πάρει το προβάδισμα για την πρόκριση. Ξέρω καλά την αντίπαλο μας και περιμένω δυο πολύ δύσκολα ματς».

Για το ότι θα παίξει πολύ μαζί με τον Βράνιες λόγω των απουσιών:
«Λυπάμαι, που τραυματίστηκε ο Τσιγκρίνσκι, είναι μέρος του παιχνιδιού. Το σημαντικό δεν είναι ποιος θα παίζει, αλλά να μπορούμε να τα δώσουμε όλα σε κάθε παιχνίδι όποιος παίζει».

Για το ότι θα αντιμετωπίσει τον πρώην συμπαίκτη του Ζούπαριτς:
«Έχουμε πολύ καλές σχέσεις και χαίρομαι που θα έχω την ευκαιρία να τον αντιμετωπίσω στο γήπεδο. Έχω παίξει μαζί και με τον Μπέσοβιτς, αλλά με τον Ζούπαριτς έχω περισσότερη επαφή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x