Βέλγιο

Ο Αναστασίου άφησε πιο χαμηλά την Αντερλεχτ

Ήταν που ήταν χαμηλά στη βαθμολογία η Αντερλεχτ, η Κορτράικ του Γιάννη Αναστασίου την άφησε ακόμα πιο χαμηλά μετά το μεταξύ τους 2-2 για την έβδομη αγωνιστική της Jupiler League.

Η Αντερλεχτ δεν κατάφερε να νικήσει στην έδρα της Κορτράικ του Γιάννη Αναστασίου (2-2) για την έβδομη αγωνιστική της Jupiler League και έμεινε στο -9 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Κλαμπ Μπριζ στην προσπάθεια κατάληψης της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου, ενόψει των πλέι οφ, οπότε κινδυνεύει να την προσπεράσουν πολλές ομάδες μετά τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής αργότερα και την Κυριακή και δείχνοντας πως είναι ντεφορμέ αυτήν την εποχή, έχοντας χάσει 0-3 στο Μόναχο απο την Μπάγερν για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ την περασμένη Τρίτη.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου βρίσκεται μεν στην ίδια θέση, όμως έχει ως στόχο την έξοδο στο Europa League.

Ο Χαρμπαουί έκανε το 0-1, όμως οι «αντερλεχτουά» χαλάρωσαν και δέχτηκαν δύο γκολ από Τζαμέλ Ατζαγκούν και Σεβαλιέ, αλλά κατάφεραν να «σώσουν την παρτίδα» με τον Ονιεκούρου.


Η σύνθεση της Αντερλεχτ: Σελς, Ντεσάχτ, Σπάιτς, Απια, Ντέντονκερ, Ομπράντοβιτς (68’ Ονιεκούρου), Τσίπτσιου, Τρεμπέλ, Χανί (86’ Μπρούνο), Τεόντορτζικ (90’ Μπέριτς), Χαρμπαουί


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x