Stoiximan Super League

Χάβος: «Δύσκολο και για Μουρίνιο και Γκουαρντιόλα να φτιάξουν ομάδα σε τόσο λίγες μέρες»

Το «εγκώμιο» του Ραζβάν Λουτσέσκου και την προσπάθεια να κάνει ομάδα τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Μάκης Χάβος μετά τη νίκη του «Δικεφάλου» επί του Παναιτωλικού.

Ο Σερραίος τεχνικός τόνισε πως έγινε καλό ματς και εμφανίστηκαν ανταγωνιστικοί, ενώ στάθηκε στο παιχνίδι από τη δεξιά πλευρά και στην πίεση του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, όπως και στην αλλαγή του συστήματος σε 4-5-1. Θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ έδειξε σεβασμό προς την ομάδα του και πιστεύει πως πρέπει να μειώσει τα ποσοστά των γηπεδούχων στο να πατούν στην περιοχή του Κυριακίδη, ενώ χαρακτήρισε τιμή την επιστροφή των Βιεϊρίνια και Μόρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά: «Έγινε ένα καλό ματς. Αντάξιο της Super League. Προσπαθήσαμε να είμαστε από την αρχή ανταγωνιστικοί. Δουλέψαμε στις καλύψεις στις πλευρές, επειδή παίζει από εκεί ο ΠΑΟΚ συχνά.Καλύψαμε καλά και δεν είχαμε προβλήματα στο δικό μας αμυντικό τρίτο στο πρώτο ημίχρονο. Αν εξαιρέσουμε μία φάση με τον Μάτος, δεν είχαμε προβλήματα. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και γκολ στις αντεπιθέσεις, όμως δεν τα καταφέραμε.

Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο έγινε πιο επιθετικός, λόγω και των άσχημων αποτελεσμάτων έγινε πιο πιεστικός. Έβαλε τον Πέλκα νωρίς για να παίξει πιο πολύ από τον άξονα. Εμείς αλλάξαμε το σύστημα και παίξαμε με 4-5-1 και, δυστυχώς, παρότι δουλέψαμε και στην προπόνηση και στο βίντεο τη φάση, η ικανότητα του Πρίγιοβιτς είχε ως συνέπεια να δεχτούμε το γκολ. Αλλάξαμε τον επιθετικό και προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι. Μπράβο στα παιδιά έκαναν καλή προσπάθεια απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Ο ΠΑΟΚ με αλλαγή προπονητή είναι δύσκολο να βάλει όλα όσα θέλει να βάλει στο παιχνίδι του σε ένα μήνα ο νέος προπονητής. Ακόμη και για τον Μουρίνιο και τον Γκουαρντιόλα, θα ήταν δύσκολο. Ο ΠΑΟΚ μας σεβάστηκε, παίζοντας με δύο αμυντικούς χαφ. Ξεκίνησε με Τσίμιροτ, Κάτσε και Ελ Καντουρί και έδειξε ότι μας σεβάστηκε με τον τρόπο που έπαιξε.

Για να πάρεις βαθμό ή βαθμούς στην Τούμπα, πρέπει να μειώσεις το ποσοστό που έχει η αντίπαλη ομάδα την μπάλα και πατάει στην περιοχή σου. Θεωρώ ότι η εικόνα μας ήταν καλή και αυτό που πρέπει να βελτιώσει η ομάδα είναι να έχει ουσία και να το πιστεύουμε περισσότερο.

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που επέστρεψε ο Βιεϊρίνια. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης κι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας που κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως και η μεταγραφή του Μόρα στην ομάδας μας, είναι κάτι πολύ καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x