Stoiximan Super League

Ηγετική παρέμβαση και ξέσπασμα Μποτία: «Δεν πάει άλλο, πρέπει να συνέλθουμε»!

Αρχηγική παρέμβαση από τον Αλμπέρτο Μποτία στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, όπου μάζεψε τους συμπαίκτες του και τόνισε πως πρέπει και οι ποδοσφαιριστές να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Σίγουρα για την εικόνα του Ολυμπιακού στους τελευταίους αγώνες με Ξάνθη, Σπόρτινγκ και Αστέρα Τρίπολης, όπου η ομάδα έδειξε πολύ κακή εικόνα, δεν ευθύνεται μόνο ο Μπέσνικ Χάσι.

Αυτό θέλησε να τονίσει ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος ως ένας από τους αρχηγούς της ομάδας, μάζεψε τους συμπαίκτες του και τους ζήτησε να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Στη συνέχεια, ο Ισπανός αμυντικός εξήγησε πως πρέπει άμεσα οι «ερυθρόλευκοι» να συνέλθουν, καθώς ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια για την ομάδα με Αστέρα Τρίπολης (για το Κύπελλο Ελλάδας αυτή τη φορά), την ΑΕΚ (για το πρωτάθλημα) και την Γιουβέντους στο Τορίνο (για τη 2η αγωνιστική του Champions League).

Από την πλευρά τους, οι υπόλοιποι παίκτες συμφώνησαν με τον Μποτία, αναγνωρίζοντας πως δεν πρέπει να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση και στη σημερινή – πρωινή – προπόνηση αναμένεται να γίνει κουβέντα για την εικόνα του Ολυμπιακού στους τελευταίους αγώνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x