Stoiximan Super League

Στροφή στο Κύπελλο για τον ΠΑΟΚ – Σταθερά εκτός ο Λεβέκ

Στο Κύπελλο Ελλάδας και την προσεχή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στρέφουν την προσοχή τους στον ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην υπολογίζει ακόμα τον Ντοριάν Λεβέκ.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, μία ημέρα μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο λόγος είναι πως την Τετάρτη οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τον Λεβαδειακό στην Τούμπα, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους «ασπρόμαυρους» να θέλουν να διατηρήσουν τα κεκτημένα.

Όσοι από τους ποδοσφαιριστές έπαιξαν κόντρα στους Αγρινιώτες έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης και οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα σε ρυθμούς υψηλής έντασης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ

Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του κόντρα στον Παναιτωλικό, πήρε τη νίκη που του δίνει πόντους στη βαθμολογία και την ψυχολογία και συνεχίζει την σκληρή του προσπάθεια.

Την Τετάρτη (20.09) άλλωστε ξεκινά την περιπέτεια για την υπεράσπιση του τίτλου του ως Κυπελλούχου Ελλάδας.

Ως τότε ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του θα δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες τους, ώστε να παρουσιάζονται όλο και καλύτεροι.

Την Κυριακή (17.10) οι βασικοί κόντρα στον Παναιτωλικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι παίκτες δούλεψαν σε υψηλή ένταση σε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και κυκλοφορίας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δίνει μεγάλη βαρύτητα στο πρόγραμμα των παικτών που δεν αγωνίζονται διότι το ρόστερ είναι μεγάλο, τα παιχνίδια συγκεκριμένα και είναι πολύ σημαντικό όλοι οι ποδοσφαιριστές να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Όσων αφορά το ιατρικό δελτίο ο Ντόριαν Λεβέκ συνέχισε ατομικό σε ρυθμούς σταδιακής επανένταξης. Η προπόνηση της Δευτέρας (18.09) είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 στην Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x