Champions League

«Στο ''Wanda Metropolitano'' ο τελικός του Champions League το 2019»!

Επιστρέφει στην Ισπανία και στη Μαδρίτη ο τελικός του Champions League! Σύμφωνα με το ραδιόφωνο της Marca, η UEFA έχει αποφασίσει να δώσει το χρίσμα στο ''Wanda Metropolitano'' της Ατλέτικο!

Από Κίεβο… Μαδρίτη!

Όπως αποκάλυψε το ραδιόφωνο της Marca (εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης της UEFA, μέσα στη μέρα), η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου αποφάσισε να δώσει το χρίσμα για τον τελικό του Champions League της επόμενης σεζόν (2019) στο νέο, επιβλητικό και υπερσύγχρονο γήπεδο της Ατλέτικο, το ''Wanda Metropolitano'', που άνοιξε, θυμίζουμε, τις πύλες του μόλις το περασμένο σαββατοκύριακο!

Αυτό σημαίνει, δηλαδή, πως το μεγαλύτερο ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης επιστρέφει στην ισπανική πρωτεύουσα, εννέα χρόνια μετά τον τελικό του 2010, όταν το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» είχε φιλοξενήσει τον θρίαμβο της Ίντερ του Μουρίνιο απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου.

Όσο για τον «αντίπαλό» του, το εθνικό στάδιο του Μπακού, στο Αζερμπαϊτζάν, θα αρκεστεί, όπως σημειώνουν οι Ισπανοί, στο να διοργανώσει τον τελικό του Europa League της ίδιας χρονιάς. Οι Αζέροι, να σημειώσουμε, είχαν θέσει υποψηφιότητα και για τη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Ευρώπης, «κερδίζοντας» εκεί, όπως φαίνεται, τόσο το ''Sanchez Pizjuan'' της Σεβίλλης όσο και το ''Vodafone Park'' της Μπεσίκτας, με τους Τούρκους, πάντως, να γράφουν πως στην έδρα των «αετών» της Κωνσταντινούπολης θα γίνει το Σούπερ Καπ!

Πλέον, περιμένουμε τις ανακοινώσεις από πλευράς UEFA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x