Αγγλία

Θρίλερ, ξύλο και… Τότεναμ!

Αυτό θα πει λονδρέζικο ντέρμπι! Σε ένα ματς-ροντέο, με ένταση μεταξύ ΚΑΙ των 22 παικτών στο φινάλε, η Τότεναμ προηγήθηκε 3-0 της Γουέστ Χαμ, αλλά τα «σφυριά» παραλίγο να κάνουν τεράστια ανατροπή, 2-3!

Για μία ώρα, όλα έδειχναν… χαλαρά Τότεναμ.

Αλλά Αγγλία είναι αυτή!

Και δεν θέλει και πολύ για να γίνει χαμός…

Στο λονδρέζικο, εκτός έδρας ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ, τα «σπιρούνια» έκαναν… πάρτι ως το 60', με τον Χάρι Κέιν να «χτυπάει» δύο φορές μέσα σε πέντε λεπτά, στο 34' και στο 38', και τον Έρικσεν να βάζει το κερασάκι στην τούρτα, την οποία, ωστόσο, παραλίγο να… φάει στα μούτρα η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο!

Τα «σφυριά» βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να μειώσουν, με τον Τσιτσαρίτο, στο 65' και να ξαναμπούν στο ματς, ειδικά, δε, έπειτα από την αποβολή του Οριέ, στο 70'. Οι γηπεδούχοι, λοιπόν, με παίκτη παραπάνω, πίεσαν αφόρητα τα «σπιρούνια» και στο 87' έγινε πραγματικό θρίλερ η αναμέτρηση, με τον Κουγιάτε να μειώνει στο γκολ.

Παρ' όλα αυτά, η Γουέστ Χαμ δεν βρήκε άλλη ευκαιρία στα εναπομείναντα επτά λεπτά (μαζί με τις καθυστερήσεις), με μοναδική αξιοσημείωτη φάση ως το τέλος το… ξύλο, όταν ο Ριντ πήγε σαν ήθελε να χτυπήσει πολύ άσχημα τον Φερνάντο Γιορέντε, τον οποίο και έπιασε από τον λαιμό(!), όταν ο Ισπανός τού ζήτησε τα ρέστα!

Μάλιστα και οι 21 -λόγω της αποβολής του Οριέ- ποδοσφαιριστές έγιναν μια… αγκαλιά, με τον Μάικλ Όλιβερ να προσπαθεί να τους χωρίσει!

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Χάρι Κέιν, συνεχίζοντας το… βιολί του, έφτασε τα έξι γκολ στη φετινή Premier League και είναι, πλέον, μόνος πρώτος στον πίνακα των σκόρερ. Όσο για την ομάδα του, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι έχει, πια, «τρία στα τρία» μακριά από την έδρα της, τη στιγμή που δεν έχει πετύχει ακόμα «τρίποντο» στο νέο της γήπεδο!



Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 23/9 (17:00)

Γουέστ Χαμ-Τότεναμ 2-3
(65' Χαβιέρ Ερνάντες, 87' Κουγιατέ / 34' και 38' Κέιν, 60' Έρικσεν)

Έβερτον-Μπόρνμουθ
Μάντσεστερ Σίτι-Κρίσταλ Πάλας
Μπέρνλι-Χάντερσφιλντ
Σαουθάμπτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Σουόνσι-Γουότφορντ
Στόουκ Σίτι-Τσέλσι
Λέστερ-Λίβερπουλ (19:30)

Κυριακή, 24/9

Μπράιτον-Νιούκαστλ (18:00)

Δευτέρα, 25/9

Άρσεναλ-Γουέστ Μπρομ (22:00)

Η επόμενη (7η) αγωνιστική

Σάββατο, 30/9 (17:00)

Χάντερσφιλντ-Τότεναμ (14:30)
Μπόρνμουθ-Λέστερ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κρίσταλ Πάλας
Στόουκ Σίτι-Σαουθάμπτον
Γουέστ Μπρομ-Γουότφορντ
Γουέστ Χαμ-Σουόνσι
Τσέλσι-Μαν. Σίτι (19:30)

Κυριακή, 24/9

Άρσεναλ-Μπράιτον (14:00)
Έβερτον-Μπέρνλι (16:15)
Νιούκαστλ-Λίβερπουλ (18:30)

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x