Stoiximan Super League

Και τώρα… Γιουβέντους!

Τα κομμάτια του μετά την χθεσινή αυτοχειρία με την ΑΕΚ καλείται να μαζέψει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Τετάρτη τη Γιουβέντους και την Κυριακή τον Ατρόμητο.

Στο παιχνίδι με την Γιουβέντους για την 2η αγωνιστική του Champions League είναι υποχρεωμένοι να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στον Ολυμπιακό, ύστερα από την ήττα-αυτοκτονία (3-2 με ανατροπή) από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Πρόκειται για μία δύσκολη αναμέτρηση, η οποία απαιτεί σωστή διαχείριση για να μην υπάρξουν νέες δύσκολες στιγμές για τους Πειραιώτες, οι οποίοι αναμένεται να ταξιδέψουν στο Τορίνο με υπηρεσιακό προπονητή τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Ιταλία, πράγμα εξαιρετικά δύσκολo, τουλάχιστον όπως δείχνει αυτή την ώρα η κατάσταση στην ομάδα.

Οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού ολοκληρώνονται την Κυριακή κόντρα στον Ατρόμητο, ο οποίος το Σάββατο έδειξε πως αρχίζει να ανεβαίνει, και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η νέα διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x