Πορτογαλία

Έβγαλε «εξάσφαιρο» η Μπράγκα

Δε σταμάτησε να σκοράρει κόντρα στην Εστορίλ η Μπράγκα, που σάρωσε 6-0 την αντίπαλό της εντός έδρας για την όγδοη αγωνιστική της Superliga και βρέθηκε προσωρινά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Η Μπράγκα σάρωσε 6-0 εντός έδρας την Εστορίλ για την όγδοη αγωνιστική της Superliga και βρέθηκε προσωρινά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, περιμένοντας το αποτέλεσμα του ντέρμπι και το Μαρίτμο-Μπενφίκα πιο αργά για να δει που θα βρίσκεται.

Πάντως, οι φιναλίστ του Europa League του 2011 εξακολουθούν να βρίσκονται στις ευρωπαϊκές θέσεις και θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, παίζοντας απόψε με αναπληρωματικούς ως επί το πλείστον, λόγω του αγώνα με την Μπασάκσεχιρ την περασμένη Πέμπτη για τη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην τελευταία θέση και εξακολουθούν να παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι ήταν «καταιγιστικοί και σκόραραν με τα δύο γκολ του Ορτα και τα τέρματα των Σόουζα, Ραούλ Σίλβα, Μάρτινς και Ξάντας.


Η σύνθεση της Μπράγκα: Ματέους, Εσγκάιο, Μπρούνο Βιάνα, Ραούλ Σίλβα, Τζέφερσον, Φάμπιο Μάρτινς (80’ Τεϊξέιρα), Φρανσέρτζιο, Αντρέ Ορτα (68’ Ντανίλο), Ξάντας, Σόουζα (73’ Παουλίνιο), Ρικάρντο Ορτα


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x