Πορτογαλία

Έκοψε την όρεξη των «λιονταριών» και έμεινε κορυφή η Πόρτο

Σε ένα δυνατό ντέρμπι, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Πόρτο ήρθαν ισόπαλες 0-0 στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» για την όγδοη αγωνιστική της Superliga και οι «δράκοι» διατήρησαν το +2 από τα «λιοντάρια» στην κορυφή.

Σπόρτινγκ και Πόρτο ήρθαν ισόπαλες 0-0 στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» στο ντέρμπι κορυφής για την όγδοη αγωνιστική της Superliga, αποτέλεσμα που διατήρησε τους «δράκους» στο +2 στην κορυφή από την αντίπαλό της στην προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου. Όμως, αμφότερες περιμένουν το αποτέλεσμα της Μπενφίκα στην έδρα της Μαρίτιμο, με τους «αετούς» με νίκη να μειώνουν αντίστοιχα στο -3 από τους «δράκους» και στο -1 από τους άσπονδους συμπολίτες.

Έτσι, οι πρωτοπόροι είχαν την πρώτη απώλεια βαθμών μετά από επτά συνεχόμενες νίκες, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν έξι νίκες και δύο ισοπαλίες.

Οι «δράκοι» ήταν ανώτεροι στο πρώτο εικοσάλεπτο, όμως οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον τέταρτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ ισορρόπησαν στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη, αμφότερες είχαν διαστήματα κυριαρχίας και απείλησαν, χωρίς να χάσουν πολλές κλασικές ευκαιρίες, με τους δύο τεχνικούς να φεύγουν αγκαλιασμένοι μετά τη λήξη της αναμέτρησης.


ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Ρουί Πατρίσιο, Πιτσίνι, Κόατες, Ματιέ, Τζέφερσον Σίλβα, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Ζέλσον Μάρτινς, Μπατάλια, Ακούνια (90’ Ποντένσε), Μπρούνο Φερνάντες (62’ Μπρούνο Σέζαρ), Ντοστ

ΠΟΡΤΟ: Κασίγιας, Λαγιούν, Φελίπε, Μαρκάνο, Αλεξ Τέγες, Ερέρα (74’ Οτάβιο), Ντανίλο Περέιρα, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Μπραχίμι (88’ Κορόνα), Μαρεγκά, Αμπουμπακάρ (85’ Σοάρες)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x