Stoiximan Super League

Επασί: «Ψέματα όσα ακούγονται για τον Κομπότη. Δεν έχω καταλάβει διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Αναληθή και ανυπόστατα είναι τα όσα ακούγονται για τον Γιάννη Κομπότη, σύμφωνα με αυτά που δήλωσε σε Μέσο της Γαλλίας ο 24χρονος τερματοφύλακας του Λεβαδειακού, Ντεβί Επασί.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ντεβί Επασί, για τη μέχρι τώρα παρουσία του στον Λεβαδειακό.

Ο 24χρονος τερματοφύλακας παραχώρησε συνέντευξη σε γαλλικό Μέσο και δήλωσε πως όλα είναι εξαιρετικά στην ομάδα της Λιβαδειάς, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως δεν ισχύουν και είναι ψευδή τα όσα αρνητικά ακούγονται για τον ισχυρό άνδρα των Βοιωτών, Γιάννη Κομπότη.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ντεβί Επασί στην ιστοσελίδα «footballski.fr»:

Για το πώς κατέληξε στον Λεβαδειακό: «Όταν έμαθα ότι θα πήγαινα εκεί, είχα διαβάσει κάποια πράγματα για την ομάδα και τον πρόεδρο. Αυτά, δεν ήταν και πολύ θετικά, αλλά πλέον έχω διαπιστώσει ότι είναι εντελώς ψευδή και ανυπόστατα. Όταν έφτασα, τα πάντα ήταν πολύ καλά, ακόμη και ο πρόεδρος. Δεν ξέρω τι έχει γίνει στο παρελθόν, αλλά από την ημέρα που ήρθα, δεν έχω για τίποτα να ανησυχώ».

Για μία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν ο Ολιβιέ Καπό και δυσφήμιζε το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Λεβαδειακό: «Πράγματι, ξέρω ότι υπάρχει. Ήταν η εμπειρία που είχε και την κατέθεσε. Αλλά, δεν ζούμε όλοι τα ίδια πράγματα. Η ομάδα με καλωσόρισε θερμά και μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ, γι’ αυτό είμαι ευγνώμων».

Για το γεγονός ότι έχουν ακουστεί διαφορά για τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τη διαιτησία: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν γνωρίζω πολλά για το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς δεν ξέρω την γλώσσα. Κοιτάω μόνο τα αποτελέσματα της ομάδας μου και λίγο τα υπόλοιπα. Αλλά, προς το παρόν δεν έχω διαπιστώσει πως υπάρχει απόλυτο φαβορί, ασχέτως του επιπέδου του αντιπάλου. Δεν νιώθω κάτι τέτοιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x