Ιταλία

Ανησυχία για Μανωλά σε Ρόμα και Εθνική!

Ο Κώστας Μανωλάς αποχώρησε από το ντέρμπι της Ρόμα με τη Νάπολι με πρόβλημα τραυματισμού στον προσαγωγό και στο στρατόπεδο των «τζιαλορόσι» υπάρχει ανησυχία. Αγωνία και στις τάξεις της Εθνικής.

Έντονη ανησυχία για τον Κώστα Μανωλά υπάρχει στη Ρόμα.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αποχώρησε από το ντέρμπι της Ρόμα με τη Νάπολι με πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο, δίνοντας τη θέση του στον Φάτσιο στο 59ο λεπτό.

Ο Μανωλάς όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δεν συνέχισε το ματς. Την Δευτέρα αναμένεται να προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν έχει υποστεί κάποια ζημιά, με τις αρχικές εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία του Έλληνα στόπερ από το ερχόμενο ματς του Champions League με την Τσέλσι στο Λονδίνο.

Το παραπάνω γεγονός επιβεβαίωσε και ο προπονητής της Ρόμα, Ντι Φραντσέσκο: «Nομίζω πως είναι απίθανο να αγωνιστεί κόντρα στην Τσέλσι», ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού.

Φυσικά δεν είναι μόνοι οι άνθρωποι της Ρόμα που ανησυχούν για την κατάσταση του Μανωλά αλλά και αυτοί της Εθνική μας ομάδας καθώς σε ένα μήνα θα διεξαχθούν οι αγώνες μπαράζ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x