Stoiximan Super League

Λουτσέσκου: «Άλλο παιχνίδι μας περιμένει με Ολυμπιακό»

Το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού στην έδρα της Μπαρτσελόνα προέτρεψε ο Ραζβάν Λουτσέσκου να παρακολουθήσουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Τι ετοιμάζει ο Ρουμάνος τεχνικός για το ντέρμπι στο Φάληρο.

Σε εγρήγορση έχει καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας του ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός κατά τη διάρκεια της χθεσινής ομιλίας του προέτρεψε τους παίκτες του να παρακολουθήσουν τον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο Champions League, ώστε να σχηματίσουν μία πρώτη εικόνα για τον προσεχή αντίπαλο του «Δικέφαλου του Βορρά».

«Δείτε το Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός, μελετήστε όσο μπορεί τον Ολυμπιακό, βγάλτε τα συμπεράσματά σας, αλλά μη μείνετε σε αυτό το παιχνίδι, ανεξάρτητα από τη μορφή και την έκβασή του, γιατί το δικό μας θα είναι διαφορετικό και θα το κερδίσουμε μόνο αν παίξουμε όπως πρέπει και όπως μπορούμε», τόνισε ο 48χρονος προπονητής.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο κ. Λουτσέσκου έχει δώσει έμφαση στην τακτική και χθες οι παίκτες δούλεψαν αρκετά στο passing game σε μικρό χώρο και στο παιχνίδι κατοχής, αφού περιμένει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα ασκήσουν ασφυχτικό πρέσινγκ στην ομάδα του και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να παίζουν γρήγορα με την μπάλα και χωρίς αυτή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x