Europa League

Αήττητη για πέντε σερί ματς στην Ευρώπη η ΑΕΚ μετά από 15χρόνια!

Μετά κι από τον χρυσό βαθμό που πήρε κόντρα στη Μίλαν, η ΑΕΚ κατάφερε να παραμείνει αήττητη στην Ευρώπη για πέντε ματς σερί.

Ισοπαλία με την Μπριζ στις Βρυξέλλες (0-0), νίκη επί των Βέλγων στο ΟΑΚΑ (3-0) και πρόκριση στους ομίλους του Europa. Πρεμιέρα με «διπλό» στην Κροατία κόντρα στη Ριέκα (1-0), ισοπαλία με την Αούστρια (2-2) στο ΟΑΚΑ και τώρα ο «χρυσός» βαθμός στο Σαν Σίρο κόντρα στη Μίλαν (0-0). Μαζεύτηκαν πέντε ματς λοιπόν που η ΑΕΚ διατηρεί το αήττητο στην Ευρώπη.

Για να ξαναβρεί κανείς ανάλογη επίδοση της Ένωσης θα πρέπει να γυρίσει στη σεζόν 2002-03, δηλαδή σχεδόν 15 χρόνια πίσω. Τότε οι κιτρινόμαυροι είχαν γράψει ένα εντυπωσιακό σερί 11 αγώνων χωρίς ήττα.

Η ευρωπαϊκή χρονιά είχε ξεκινήσει με νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και πρόκριση στους ομίλους του Champions League στον όμιλο μαζί με τις Ρεάλ, Ρόμα και Γκενκ (όλα τα ματς ισόπαλα). Στη συνέχεια, η ΑΕΚ πέρασε ως τρίτη κι απέκλεισε με δύο νίκες την Μακάμπι Χάιφα και βρήκε στην επόμενη φάση του UEFA την Μάλαγα. Η Ένωση πήρε «Χ» στην Ισπανία (0-0), όμως το σερί σταμάτησε με την ήττα (1-0) στη Νέα Φιλαδέλφεια και τον αποκλεισμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x