Stoiximan Super League

Δύσκολα με ΠΑΟΚ ο Σεμπά

Ο Σεμπά παραμένει τραυματίας και πιθανότατα χάνει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Σήμερα ξεκαθαρίζει του Εμενίκε. Ποιες οι πρώτες σκέψεις του Λεμονή για Κυριακή.

Χωρίς τον Σεμπά, εκτός απροόπτου, θα υποδεχτεί ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ την Κυριακή για τη Super League. Ο Βραζιλιάνος ακραίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον κράτησε στην Αθήνα για το ματς με την Μπαρτσελόνα και μάλιστα εκφράζονται φόβοι πως ίσως χάσει και κάποια από τα επόμενα ματς των «ερυθρόλευκων».

Σήμερα, δε, θα φανεί αν ο Εμανουέλ Εμενίκε μπορεί να υπολογίζεται έστω και για την αποστολή. Ο Νιγηριανός φορ δεν προπονήθηκε ούτε χθες, αλλά θα δοκιμάσει σήμερα, με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του. Φαβορί για την κορυφή της επίθεσης (με δεδομένη και την απουσία του Μπεν, αλλά και τη μέτρια παρουσία του Τζούρτζεβιτς) είναι ο Ανσαριφάρντ.

Ο Προτό θα παραμείνει στο τέρμα, οι σίγουροι για την τετράδα της άμυνας είναι οι Μποτία και Ομάρ, με τον Σισέ και το Νικολάου να διεκδικούν τη δεύτερη θέση του στόπερ και τον Κούτρη με τον Φιγκέιρας εκείνη του αριστερού μπακ. Ο Ρομαό και ο Οτζίτζα θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τον Φορτούνη «δεκάρι», τον Πάρντο δεξιά και πιθανή τη χρησιμοποίηση του Ανδρούτσου σε ρόλου αριστερού μεσοεπιθετικού, αφού ο Καρσελά δεν είναι σε καλή κατάσταση και ο Λεμονής δεν δείχνει να εμπιστεύεται τόσο τον Μάριν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x