Euroleague

Μπαρτζώκας: «Δεν παίξαμε καλά, αλλά είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη»

Ευχαριστημένος με τη νίκη επί της Ζαλγκίρις και όχι με την εμφάνιση της Χίμκι ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Λίγο χρόνο ακόμη χρειάζεται η Χίμκι ώστε να παρουσιάσει τις πραγματικές της δυνατότητες, σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο δικαιολόγησε τη μέτρια εμφάνιση της ομάδας του στη νίκη επί της Ζαλγκίρις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Είμαι ευχαριστημένος με τη νίκη, καθώς ήταν σημαντική, αφού πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας. Παίξαμε κόντρα σε μία καλή ομάδα, όπως είναι η Ζαλγκίρις, που παίζει με ενέργεια και παράλληλα θα έπρεπε να διαχειριστούμε την πίεση που ασκεί σε όλο το γήπεδο. Αλλά, δεν παίξαμε καλά. Μπορώ να πω ότι αυτό είναι φυσιολογικό, καθώς είμαστε μία εντελώς καινούρια ομάδα. Έχουμε οκτώ νέους παίκτες, νέο προπονητικό επιτελείο και γι’ αυτό χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να δέσουμε.

Δεν χρειάζεται να βιαστούμε, αλλά πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Δεν είχαμε υπομονή και γι’ αυτό η νίκη μας ήταν πολύ δύσκολη, αλλά από την άλλη πολύ σημαντική. Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινήσαμε την Ευρωλίγκα με δύο σερί εντός έδρας νίκες. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να προστατεύουμε την έδρα μας, έχουμε ακόμη ένα ματς στο γήπεδό μας, αλλά θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x