Stoiximan Super League

Ολυμπιακός χωρίς περιθώρια

Αποφασισμένος να δώσει απαντήσεις και να επιστρέψει με εμφατικό τρόπο στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν και παραμένει ο πρώτος μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν.

Οι Πειραιώτες επιθυμούν να φτάσουν τους 8 σερί τίτλους και να γράψουν άλλη μία χρυσή σελίδα στην ιστορία τους. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να ήθελαν όσο τίποτα να επιστρέψουν στο Champions League, αλλά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο είναι πάντα ψηλά στη λίστα των στόχων τους.

Η ομάδα του Τάκη Λεμονή υποδέχεται απόψε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον ΠΑΟΚ, κόντρα στον οποίο ψάχνει τη νίκη για πολλούς λόγους (20:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Πρώτα από όλα ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει το συντομότερο δυνατόν τις κακές εμφανίσεις του προηγούμενου διαστήματος. Στη συνέχεια, να δώσει απαντήσεις στον δεύτερο (μετά την ΑΕΚ) διεκδικητή του φετινού τίτλου και να δείξει πως αυτός είναι το απόλυτο αφεντικό στην Ελλάδα.

Τέλος, οι Πειραιώτες θέλουν το «τρίποντο» με το οποίο θα μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή και να μπορέσουν εκείνοι επιστρέψουν στις επόμενες αγωνιστικές.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Τάκης Λεμονής καλείται να διαχειριστεί τις πολλές κυρίως στη μεσοεπιθετική γραμμή απουσίες, όπως τους Μπεν, Εμενίκε και Σεμπά, ενώ εκτός έμειναν οι Φιγκέιρας και Μποτία.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Προτό, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σισέ, Νικολάου και Κούτρης. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Οτζίτζα και Ρομαό, με τον Φορτούνη πιο μπροστά.

Ανδρούτσος, Πάρντο και Ανσαριφάρντ θα αποτελέσουν την τριάδα στην επίθεση. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Χουτεσιώτης, Καρσελά, Τζούρτζεβιτς, Ένγκελς, Ζιλέ, Μάριν, Βούκοβιτς και Ζντιέλαρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x