Βέλγιο

«Υποψήφιος για εθνική Αυστρίας και Κορτράικ ο Χάσι»

Κοντά στον βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρίσκεται ο Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος είναι υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία της εθνικής Αυστρίας αλλά και της Κόρτραικ του Γιάννη Αναστασίου.

Στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του βρίσκεται ο Μπέσνικ Χάσι.

Ο Αλβανός τεχνικός μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό τον Σεπτέμβριο δεν έχει βρει κάποιο πρότζεκτ το οποίο θα τον ικανοποιεί, ωστόσο από ότι φαίνεται δεν θα μείνει σε αυτή την κατάσταση για πολύ ακόμα.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρουν τα αυστριακά Μέσα, ο 45χρονος συγκαταλέγεται μεταξύ των υποψηφίων για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Αυστρίας αντικαθιστώντας τον Μαρσέλ Κολέρ στον οποίο χρεώνεται η αποτυχία πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Ωστόσο το όνομα του δεν ακούγεται μονό για τους Αυστριακούς, καθώς βελγικά δημοσιεύματα τον θεωρούν ως υποψήφιο αντικαταστάτη του Γιάννη Αναστασίου στο πάγκο της Κόρτραικ. Τα άσχημα αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον Έλληνα τεχνικό και σε περίπτωση που τελικά αντικρίσει την πόρτα της εξόδου είναι πιθανό να τον διαδεχθεί ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x