Stoiximan Super League

ΑΕΚ «φτιαγμένη» για κορυφή!

Αποφασισμένη να κλείσει ιδανικά μια εβδομάδα-φωτιά είναι η ΑΕΚ. Με… κουμπωμένο το 3-5-2, θέλει να συνεχίσει από εκεί που έμεινε πέρσι με τον ΠΑΟΚ και να πάει στη διακοπή έχοντας πιάσει κορυφή.

«Φτιαγμένη» για να κάνει ιδανικό φινάλε στη… διαβολοβδομάδα πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος είναι η ΑΕΚ.

Μετά το κρίσιμο διπλό στη Νέα Σμύρνη και το νέο φρενάρισμα της Μίλαν στο Europa League, η «Ένωση» έχει μπροστά την πρόκληση να επιστρέψει στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας. Και κάτι τέτοιο θα συμβεί μόνο με νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Με οδηγό τα περσινά παιχνίδια με τον «δικέφαλο του Βορρά» (όταν επικράτησε τρεις φορές συνολικά επί του αντιπάλου της), η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ θα επιδιώξει να στείλει μήνυμα τίτλου απόψε στο ΟΑΚΑ.

Έχοντας εκ νέου λοιπόν τη δυναμική συμπαράσταση του κόσμου της και διατηρώντας κατά πάσα πιθανότητα την πετυχημένη συνταγή του 3-5-2, θα παραταχθεί με λίγες αλλαγές σε σχέση με το ματς της Ευρώπης.

Έτσι, στο τέρμα αναμένεται να είναι ο Ανέστης και στην τριάδα της άμυνας ο Λαμπρόπουλος να πάρει θέση πίσω από τους Βράνιες και Τσόσιτς. Στα άκρα θα τοποθετηθούν οι Μπακάκης και Λόπες, στα χαφ θα διατηρηθεί μάλλον το δίδυμο Σιμόες-Γιόχανσον (αφού ακολουθεί και διακοπή), ενώ στο αρχικό σχήμα θα επανέλθει σίγουρα ο Λιβάγια.

Δεδομένου λοιπόν ότι θα πάρει πιθανότατα τη θέση του Μπακασέτα, ο Χριστοδουλόπουλος ενδέχεται να αναλάβει για πρώτη φορά καθήκοντα «αντι-Μάνταλου» παίζοντας πίσω από το δίδυμο του Κροάτη με τον Αραούχο.

Πάντως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο Χιμένεθ να επιλέξει το 4-2-3-1 (έχοντας κατά νου τη δύναμη που έχει ο ΠΑΟΚ στα άκρα), με τον Μπακασέτα σε αυτή την περίπτωση να πηγαίνει στο άκρο ή τον Πατίτο (σε μια λιγότερο πιθανή εκδοχή) να ξεκινάει εκείνος στα αριστερά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x