Stoiximan Super League

Απόδειξη τίτλου ψάχνει ο ΠΑΟΚ

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη του τη φετινή σεζόν επί ενός αντιπάλου που θεωρείται διεκδικητής του πρωταθλήματος, όπως η ΑΕΚ, ψάχνει απόψε ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Ένα δίλημμα για την ενδεκάδα ο Λουτσέσκου.

Πολλά κίνητρα με ξεχωριστή σημασία για νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ έχει απόψε ο ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Πρώτα από όλα ο «Δικέφαλος του Βορρά» ψάχνει την πρώτη του νίκη μακριά από την Τούμπα τη φετινή σεζόν, καθώς μέχρι στιγμής έχει τρεις ισοπαλίες και μία ήττα (από τον Ολυμπιακό).

Η εκτός έδρας νίκη αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα απέναντι σε έναν αντίπαλο που θεωρείται διεκδικητής του τίτλου, όπως είναι η «Ένωση», και θα μπορέσουν οι Θεσσαλονικείς να αποδείξουν πως θα παλέψουν για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, οι «ασπρόμαυροι» ψάχνουν την τρίτη νίκη τους στο ΟΑΚΑ, καθώς η πρώτη ήταν τη σεζόν 1986/87 και η αμέσως επόμενη χρονολογείται την αγωνιστική περίοδο 2011/12.

Στο καθαρά αγωνιστικό, μία θέση στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ παραμένει «ανοιχτή» από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ρέι, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Μάτος, Σαμπράνο, Βαρέλα και Λέοβατς.

Στον άξονα θα παίξουν οι Σάχοφ και Τσίμιροτ, με τους Βιεϊρίνια και Πέλκα (ή Μακ) στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Ελ Καντουρί και ο Πρίγιοβιτς θα αγωνιστεί ως σέντερ φορ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Κρέσπο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος και Κουλούρης. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Μαουρίσιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x