Με Ντάλιτς στο Μουντιάλ η Κροατία

Επιβραβεύτηκε για το γεγονός ότι οδήγησε την Κροατία στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Ζλάτκο Ντάλιτς. Σήμερα συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Νταβόρ Σούκερ, και συμφωνήθηκε να παραμείνει στον πάγκο της Κροατίας τουλάχιστον μέχρι τα τελικά της Ρωσίας. Απομένει απλώς να επικυρωθεί η απόφαση από το ΔΣ της κροατικής ομοσπονδίας.

«Ο Ζλάτκο δικαιολόγησε την εμπιστοσύνη μας στα ματς με την Ουκρανία και την Ελλάδα και αποδείχτηκε η σωστή επιλογή. Ήταν εύκολο να συμφωνήσουμε, καθώς έχουμε κοινό συμφέρον την επιτυχία της εθνικής ομάδας. Απέδειξε πως αξίζει να βρίσκεται στον πάγκο», ανέφερε ο Σούκερ.

«Είμαι περήφανος για ό,τι κάναμε στα τρία τελευταία ματς. Η πρόκριση στο Μουντιάλ ήταν πολύ σημαντική για όλο το ποδόσφαιρο της χώρας και σας υπόσχομαι πως όλοι μας θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να οδηγήσουμε την εθνική όσο πιο ψηλά γίνεται», ανέφερε ο προπονητής με τη σειρά του.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ