Μαχητικά Αθλήματα

Ο Μάικ Τάισον απείχε 5 χρόνια από το σεξ -και εξηγεί τον λόγο

Ο διάσημος πυγμάχος αποκαλύπτει ότι για μια 5ετία οι γυναίκες δεν ήταν στο ημερήσιο πρόγραμμά του. Ούτε στο εβδομαδιαίο, ούτε καν στο μηνιαίο…

Αφιερωμένος πλήρως στην καριέρα του ήταν ο Μάικ Τάισον και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που –όπως αποκάλυψε ο ίδιος- είχε σταματήσει οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα για 5 χρόνια!

Όταν ρωτήθηκε γιατί το έκανε αυτό, η απάντησή του ήταν τόσο αυθόρμητη όσο και ειλικρινής: «Γιατί ήμουν ηλίθιος. Ήμουν τόσο ηλίθιος. Απλά έκανα ό,τι μου έλεγε ο καθένας».

Παλαιότερα έχει κυκλοφορήσει πως ο κορυφαίος του μποξ και ίνδαλμα του Τάισον, Μοχάμεντ Άλι, απείχε κατά καιρούς από το σεξ για περιόδους που δεν ξεπερνούσαν όμως τον έναν χρόνο, προκειμένου να είναι προσηλωμένος στους αγώνες του.

«Μου έλεγαν ότι αυτό έπρεπε να κάνω κι εγώ γιατί τα κορίτσια θα με κατέστρεφαν», δήλωσε ο Τάισον και συμπλήρωσε: «Μπήκα στο άθλημα όντας ένα άμυαλο παιδί, ψάχνοντας για δόξα καθώς η αυτοεκτίμησή μου ήταν ιδιαίτερα χαμηλή. Ήμουν ένα 12χρονο που αναζητούσε λίγη δόξα γιατί η ζωή μου ήταν ένα χάλι. Είναι γελοίο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x