Euroleague

Στρέλνιεκς: «Μέσα από την προπόνηση θα γίνω ακόμη καλύτερος»

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς δεν έχει φτάσει ακόμη στο πικ της απόδοσής του, όπως δήλωσε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα.

Δεν έχει φτάσει ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο ο Γιάνις Στρέλνιεκς, σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα, με τον Λετονό γκαρντ να προσθέτει πως στους «ερυθρόλευκους» υπάρχει μεγαλύτερη πίεση σε έναν παίκτη να παίζει άμυνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάνις Στρέλνιεκς στην κάμερα της Νova:

Για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα: «Είναι ακόμα νωρίς στη σεζόν, ακόμα προσπαθώ να προσαρμοστώ και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Θέλω να γίνομαι καλύτερος μέρα με τη μέρα. Δεν είμαι ακόμα στο επίπεδο που θέλω, όμως μέσα από την προπόνηση θα το πετύχω».

Για τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου: «Ο κόουτς απαιτεί να πηγαίνουν οι παίκτες στα ριμπάουντ και οι παίκτες να πηγαίνουν επιθετικά στα ριμπάουντ. Αυτός είναι και ο λόγος, ίσως, που κάναμε το δύο στα δύο αυτή την εβδομάδα».

Για τις διαδοχικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού: «Δεν έχουμε ακόμα την ευκαιρία να ξεκουραστούμε. Έχουμε τα προκριματικά της FIBA να ξεκουραστούμε, όμως τώρα θα πρέπει να βρεθούμε πάλι στο παρκέ για παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος».

Για τον Ερυθρό Αστέρα: «Ο Ερυθρός Αστέρας είναι ομάδα με επιθετικό ταλέντο, όμως βρήκαμε τρόπο να περιορίσουμε παίκτες όπως ο Μπιέλιτσα και ο Ρότσεστι».

Για την παρουσία των νέων παικτών: «Έχει βοηθήσει πολύ το προπονητικό επιτελείο, αλλά και οι άλλοι συμπαίκτες μας. Όλοι έχουν βάλει το λιθαράκι τους».

Για το αν θέλει να παίζει στο «1» ή στο «2»: «Μου αρέσει να παίζω σε δύο θέσεις. Στην εθνική ομάδα έπαιζα περισσότερο ως πλέι μέικερ, ενώ τώρα παίζω ως σούτινγκ γκαρντ στον Ολυμπιακό. Θα έλεγα ότι είμαι... 50-50. Μου αρέσει να δημιουργώ για τους συμπαίκτες μου και όταν πασάρω τη μπάλα. Αυτό με κάνει να νιώθω καλύτερο».

Για το αν νιώθει πίεση να παίξει άμυνα στον Ολυμπιακό: «Για κάθε προπονητή η άμυνα είναι κάτι πολύ σημαντικό. Εδώ στον Ολυμπιακό η πίεση είναι ακόμα μεγαλύτερη ώστε να παίξεις άμυνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x