Stoiximan Super League

«Βόμβα» στον Πανιώνιο: Εκτός ομάδας για ένα μήνα Μασούντ και Οικονόμου!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Πανιώνιο μετά την ήττα από την Ξάνθη, καθώς όπως ανακοίνωσαν οι Νεοσμυρνιώτες, εκτός ομάδας για τον επόμενο μήνα τίθεται οι Μασούντ και Οικονόμου.

Κρίσιμα είναι τα τελευταία 24ωρα στον Πανιώνιο, καθώς το «στρατόπεδο» των Νεοσμυρνιωτών φαντάζει με... ηφαίστειο.

Μετά την ήττα από την Ξάνθη, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, όπως διαπιστώνεται και από την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση των «κυανέρυθρων», καθώς εκτός ομάδας για ένα μήνα τίθενται οι Βαγγέλης Οικονόμου και Σοτζαέι Μασούντ.

Ο λόγος είναι για τον μεν πρώτο η αποβολή του στο παιχνίδι με την Ξάνθη, για τον δε Ιρανό ο διαρκής εκνευρισμός που τον διακατείχε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, τον οποίο η διοίκηση θεωρεί ότι μετέδιδε και στους συμπαίκτες του.

Επιπλέον, στον αμυντικό της ομάδας επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι πριν την ανακοίνωση για την τιμωρία των δυο παικτών, είχε προηγηθεί επίσκεψη του Νίκου Ζαμάνη στην προπόνηση της Τρίτης, με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος να ασκεί έντονη κριτική στους ποδοσφαιριστές και κυρίως στους δυο που τελικά έμειναν εκτός ομάδας.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θέτει εκτός υποχρεώσεων για 30 ημέρες τους ποδοσφαιριστές Μασούντ Σοτζάι και Βαγγέλη Οικονόμου καθώς και επιβάλλει στον δεύτερο την χρηματική ποινή των 3.000 €.

Προτεραιότητα για τον σύλλογο έχει η ηρεμία, η πειθαρχία και η καλή αγωνιστική κατάσταση.
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι υπεράνω προσώπων.

Δήλωση Διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκου Ζαμάνη: «Ακόμα και αν κριθεί κατάλληλο για το καλό του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να θέσω τον εαυτό μου εκτός ομάδας θα το κάνω, γιατί ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι πάνω απ’ όλα και απ’ όλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x