Champions League

Ισοπαλία πρωτιάς για «Μπάρτσα» και αγωνίας για Γιουβέντους

Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα έμειναν στο 0-0 στο Τορίνο με τους «μπλαουγκράνα» να εξασφαλίζουν μαθηματικά την πρωτιά και τους «μπιανκονέρι» να πηγαίνουν με… άγχος στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ένα «Χ» (0-0) που βόλεψε απόλυτα την Μπαρτσελόνα και κράτησε σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι την τελευταία αγωνιστική τη Γιουβέντους σφράγισε το ντέρμπι κορυφής στον τέταρτο όμιλο του Champions League.

Οι μεν «μπλαουγκράνα», που κράτησαν στον πάγκο μέχρι το 56’ τον Λιονέλ Μέσι, εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρώτη θέση, οι δε «μπιανκονέρι» θα χρειαστεί να νικήσουν στο Φάληρο τον Ολυμπιακό για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως από την απειλητική Σπόρτινγκ την τελευταία αγωνιστική.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα 0-0

Σπόρτινγκ-Ολυμπιακός 3-1
(40’, 66’ Ντοστ, 43’ Σέζαρ-86’ Οφόε)

Η βαθμολογία
1. Μπαρτσελόνα 11
2. Γιουβέντους 8
3. Σπόρτινγκ 7
4. Ολυμπιακός 1

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής (5/12)
Ολυμπιακός-Γιουβέντους
Μπαρτσελόνα-Σπόρτινγκ

Στο 24’ η «Μπάρτσα» άγγιξε το γκολ, αλλά η σέντρα του Ράκιτιτς από εκτέλεση φάουλ σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Μπουφόν δίχως παρέμβαση παίκτη. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν κλασική ευκαιρία πλησιάζοντας στο προβάδισμα στο 44’ με σουτ του Ντιμπάλα που πέρασε λίγο άουτ. Ο Βαλβέρδε έριξε στη μάχη και τον Μέσι στο 56’ με τους Καταλανούς να γίνονται απειλούν στο 68’ με τον Ντιν να κάνει λάθος επιλογή προ του Μπουφόν. Η τελευταία καλή στιγμή στο ματς ανήκε στη «Γιούβε», με τον Τερ Στέγκεν να αρνείται στον Ντιμπάλα το γκολ της νίκης.

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπενατιά, Ρουγκάνι, Σάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς (66’ Μπετανκούρ), Κουαδράδο (71’ Μαρκίζιο), Ντιμπάλα, Κόστα (85’ Ματουιντί), Ιγκουαΐν.

Μπαρτσελόνα (Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Ντιν, Πικέ, Ουμτιτί, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ινιέστα (84’ Άλμπα), Παουλίνιο, Ντεουλοφέου (56’ Μέσι), Σουάρες.

Διαιτητής: Μίλοραντ Μάζιτς (Σερβία).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x