Ελλάδα

Έφτασε για ΠΑΟΚ ο Φιλ Γκος (pic)

Ο Φιλ Γκος προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου για τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ.

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ο Φιλ Γκος.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήρθε για να καλύψει το κενό μετά την αποδέσμευση του Κέβιν Ντίλαρντ.

Θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου και πιθανότατα θα αγωνιστεί στο φιλικό του ΠΑΟΚ με τα Τρίκαλα στην Καλαμαριά το Σάββατο.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω για μια τόσο ιστορική ομάδα. Έχω μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία μετά από 13, χρόνια εδώ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα με την εμπειρία μου και τα ηγετικά στοιχεία», τόνισε και πρόσθεσε: «Έχω μιλήσει με τον προπονητή, ξέρω τι θέλει από μένα και ζητούμενο είναι να αποκτήσω χημεία με τους συμπαίκτες μου για να βοηθήσω το γρηγορότερο. Όλο το καλοκαίρι έκανα προετοιμασία. Είμαι σε φυσική κατάσταση τέτοια που μπορώ να παίξω άμεσα. Σίγουρα χρειάζομαι κάποιο διάστημα για να είμαι απόλυτα έτοιμος. Είμαι ενθουσιασμένος και μπορώ να αποδείξω ότι μπορώ να δώσω ακόμα πράγματα. Παρακολούθησα κάποιους αγώνες, όπως αυτόν με το Ρέθυμνο. Δεν με απασχολεί πως παίζεται το παιχνίδι εδώ, εγώ θέλω να μπω μέσα και να παίξω το μπάσκετ που γνωρίζω».

Όσο για το αγωνιστικό του προφίλ, είπε: «Μου αρέσει να σκοράρω αλλά και να παίζω άμυνα. Μπορώ να κάνω οτιδήποτε χρειάζεται για να κερδίσει η ομάδα ένα τίτλο, καθώς δεν έχω κερδίσει, θέλω να διεκδικώ τίτλους όπως το πρωτάθλημα».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x