Επικαιρότητα

11 συλλήψεις και 26 προσαγωγές από τα χθεσινά επεισόδια

Σε 11 συλλήψεις και 26 προσαγωγές έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής η αστυνομία, για τα επεισόδια τα οποία σημειώθηκαν στα Εξάρχεια, μετά από την πορεία μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

Σε 11 συλλήψεις και 26 προσαγωγές έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής η αστυνομία σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, για τα επεισόδια τα οποία σημειώθηκαν στα Εξάρχεια, μετά από την πορεία μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν περίπου στις 20.00 το βράδυ με κουκουλοφόρους να στήνουν οδοφράγματα και να εκτοξεύουν πέτρες και μολότοφ κατά διμοιριών των ΜΑΤ στην οδό Στουρνάρη. Οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν κάνοντας χρήση χημικών.

Στις φλόγες τυλίχθηκαν δεκάδες κάδοι απορριμμάτων καθώς και τρία οχήματα στις οδούς Μπουμπουλίνας, Στουρνάρη και Τοσίτσα.

Εκτεταμένες είναι οι ζημιές σε προσόψεις καταστημάτων και πολυκατοικιών.

Επεισόδια σημειώθηκαν εχθές και στη Θεσσαλονίκη, έξω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Κουκουλοφόροι πέταξαν βόμβες μολότοφ, πέτρες και φωτοβολίδες σε αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με χρήση δακρυγόνων.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, κατά τα επεισόδια, στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Εθνικής Αμύνης, στη Θεσσαλονίκη, τραυματίστηκε, πιθανόν από ρίψη φωτοβολίδας, ένας αστυνομικός ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στο Ηράκλειο Κρήτης, στην περιοχή του Εργατικού Κέντρου, όπου νεαροί έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x