Stoiximan Super League

Οι νίκες τα φτιάχνουν όλα

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος ερμηνεύει στο sportfm.gr τη σημασία του χθεσινού γεύματος της ομάδας του Ολυμπιακού.

Η ήττα του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο με 1-0 αλλά κυρίως η εμφάνιση των ερυθρόλευκων απέναντι στους «πράσινους», είχε προκαλέσει προβληματισμό αλλά κι έντονη δυσαρέσκεια στους φίλους των πρωταθλητών Ελλάδος. Ενάμιση μήνα μετά όλα είναι διαφορετικά στο μεγάλο λιμάνι και το χθεσινό γεύμα των «ερυθρόλευκων» αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Οι νίκες τα φτιάχνουν όλα και οι πέντε συνεχόμενες επιτυχίες των πρωταθλητών Ελλάδος έχουν αλλάξει το κλίμα. Ο Ολυμπιακός είναι για τα καλά στη μάχη για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος και σίγουρα η ατμόσφαιρα στου Ρέντη είναι πολύ διαφορετική το τελευταίο διάστημα.

Ο Λεμονής έχει ασφαλώς συμβάλει στη βελτίωση του κλίματος όπως επίσης καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι παρεμβάσεις του Φορτούνη και του Ρομαό, μετά το ντέρμπι στη Λεωφόρο.

Το σημαντικό για την ομάδα του λιμανιού είναι πως έχει γυρίσει το «κουμπί» κι αυτό φαίνεται ακόμα και στον τρόπο με τον οποίο πανηγυρίζουν οι παίκτες της πειραϊκής ομάδας. Κανείς δεν είπε ότι ο Ολυμπιακός έχει λύσει όλα του τα αγωνιστικά προβλήματα. Περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν κι αυτό άλλωστε είναι κάτι που έχει επισημάνει ο ίδιος ο προπονητής των «ερυθρόλευκων». Είναι όμως πολύ μεγάλη υπόθεση για τους πρωταθλητές Ελλάδος ότι τα χαμόγελα έχουν επιστρέψει στου Ρέντη.

Συνεχίζουν την προετοιμασία

Ο Ολυμπιακός μετράει όπως προαναφέραμε πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και την Κυριακή το μεσημέρι υποδέχεται τον ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ολοκληρώσουν τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με μιαν ακόμα νίκη στο ενεργητικό τους και ο Τάκης Λεμονής ζήτησε και χθες από τους παίκτες του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τον ΠΑΣ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x