Stoiximan Super League

Άρης-Κέρκυρα 2-0 (Τελικό)

Η ήττα από τον Ηρακλή έφερε πολλή μουρμούρα στις τάξεις του Άρη και η νίκη κόντρα στην Κέρκυρα 2-0 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής μοιάζει με βάλσαμο. Η ομάδα του Κούπερ μπορεί να μην κατάφερε να φορέσει το… ευρωπαϊκό της κοστούμι και να παρουσιάσει την καλύτερή της εικόνα, όμως ήξερε τι πρέπει να κάνει για να πάρει το «τρίποντο» και ο στόχος επετεύχθη με την κεφαλιά του Τσέζαρεκ στο 34’ και το πλασέ του Πορτίγια στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η ήττα από τον Ηρακλή έφερε πολλή μουρμούρα στις τάξεις του Άρη και η νίκη κόντρα στην Κέρκυρα 2-0 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής μοιάζει με βάλσαμο. Η ομάδα του Κούπερ μπορεί να μην κατάφερε να φορέσει το… ευρωπαϊκό της κοστούμι και να παρουσιάσει την καλύτερή της εικόνα, όμως ήξερε τι πρέπει να κάνει για να πάρει το «τρίποντο» και ο στόχος επετεύχθη με την κεφαλιά του Τσέζαρεκ στο 34’ και το πλασέ του Πορτίγια στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.
Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sportfm.gr.



90+4' Τέλος της αναμέτρησης

90+3’ ΓΚΟΛ 2-0 ο Άρης. Ο Ρουίζ έδωσε την μπάλα στον Τορτίγια στην αντεπίθεση και ο τελευταίος πλάσαρε ενώ ήταν τετ-α-τετ με τον Κωνσταντόπουλο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

90+2' Δεν μέτρησε κανονικό γκολ της Κέρκυρας από κεφαλιά του Παρασκευαΐδη, ο οποίος έκριναν οι διαιτητές ότι βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

90+1’ Κίτρινη κάρτα στον Σηφάκη.

90’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη να τελειώσει το παιχνίδι. Ο Ρουίζ βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Κωνσταντόπουλο, όμως βιάστηκε να πλασάρει και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Κέρκυρας.

86’ Αλλαγή για την Κέρκυρα. Στη θέση του Δεινόπαπα ο Μακρής.

82’ Σουτ του Φλαβίνιο από καλή θέση, η μπάλα στην αγκαλιά του Σηφάκη.

73' Αλλαγή για την Κέρκυρα. Στη θέση του Στολτίδη ο Γιάντσης

72' Συρτή σέντρα από τον Νέτο, ο Ρουίζ έκανε το σουτ με τη μία, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

71’ Κίτρινη κάρτα στον Βαγγέλι

65’ Αλλαγή για την Κέρκυρα. Στη θέση του Τσίγκα ο Φλαβίνιο

59' Κίτρινη κάρτα στον Παρασκευαΐδη

58΄ Αλλαγή για τον Άρη. Στη θέση του Τσέζαρεκ ο Ρουίς

52’ Σέντρα του Επστάιν από αριστερά, ο Στολτίδης πήρε την κεφαλιά και ο Σηφάκης μπλόκαρε την μπάλα.

50’ Μακρινό σουτ του Επστάιν, η μπάλα πέρασε άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Κωνσταντόπουλο

46' Έναρξη δεύτερου μέρους

Καλό ρυθμό είχε στο μεγαλύτερο μέρος του το πρώτο ημίχρονο, με τον Άρη να έχει το γκολ και την Κέρκυρα τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο τετ-α-τετ του Επστάιν με τον Σηφάκη.

45+1’ Λήξη της αναμέτρησης

45’ Σουτ του Τσέζαρεκ, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Κωνσταντόπουλου.

37’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη να διπλασιάσει τα τέρματά του με τον Κόκε, ο οποίος έκανε το γυριστό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Κέρκυρας.

34’ Αλλαγή για τον Άρη. Στη θέση του Κάλβο ο Πορτίγια.

34’ ΓΚΟΛ 1-0 ο Άρης. Ο Βαγγέλη έβγαλε μία σέντρα από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι στον Νέτο. Ο τελευταίος με κεφαλιά γύρισε την μπάλα στον Τσέζαρεκ, ο οποίος κι αυτός με το κεφάλι την έστειλε στα δίχτυα.

26’ Δυνατό σουτ του Κάλβο εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε άουτ, πολλά μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κωνσταντόπουλου.

24’ Γέμισμα του Ναφτί από αριστερά, ο Λαζαρίδης πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα άουτ.

11’ Μεγάλη ευκαιρία για την Κέρκυρα. Ο Τσίγκας τροφοδότησε τον Επστάιν, ο οποίος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Σηφάκη, αλλά το πλασέ του έστειλε την μπάλα άουτ.

9' Κόρνερ του Κάλβο, ο Μίσελ "έπιασε" την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

8' Σέντρα σουτ του Βαγγέλη από δεξιά, ο Τσέζαρεκ δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Κωνσταντόπουλου

6’ Παιχνίδι αναγνωριστικού χαρακτήρα σε αυτά τα πρώτα λεπτά. Καμία ομάδα μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να επιβάλει το ρυθμό της.

1' Έναρξη της αναμέτρησης



Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Οριόλ, Ναφτί, Κάλβο (34' Πορτίγια), Τόχα, Τσέζαρεκ (58' Ρουίζ), Κόκε, Μίσελ, Λαζαρίδης, Βαγγέλι

Στον πάγκο: Βελλίδης, Κουλουχέρης, Φατί, Καζναφέρης, Μενδρινός

Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Κωνσταντόπουλος Βενέτης, Στολτίδης (73' Γιάντσης), Καλαντζής, Τσίγκας (65' Φλαβίνιο), Παρασκευαΐδης, Μαϊστόροβιτς, Γκουστάβο, Επστάιν, Κονοδήμος, Μακρής

Στον πάγκο: Αποστολίδης, Ιωάννου, Δεινόπαπας, Χαμπλ Γιαν, Μακρυδημήτρης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Κώτσιρος (Αρκαδίας)
ΓΗΠΕΔΟ: «Κλεάνθης Βικελίδης»



Ούτε… βουντού να ήταν! Η μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ εξακολουθεί να βγαίνει ξινή στον Άρη, που έκτοτε μετρά τρεις ήττες, μία μόλις νίκη και μια εντός έδρας «γκέλα» με τη Λάρισα. Μια ακόμα τέτοια, δε, απέναντι στη ντεφορμέ Κέρκυρα (δύο σερί ήττες και μία που γλίτωσε… στο τσακ από την Ξάνθη) είναι βέβαιο ότι θα ξεχειλίσει την (προς το παρόν) μουρμούρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x