Stoiximan Super League

Πρώτος στόχος του Απόλλωνα ο Ναδάλες, ματιές και σε Φυτανίδη

Στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων του Απόλλωνα βρίσκεται ο Φόνσι Ναδάλες, ο οποίος εφόσον αποχωρήσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα θα αποκτηθεί. Σκέφτεται και την περίπτωση του Σωκράτη Φυτανίδη ο Παράσχος.

Ο Γιώργος Παράσχος έχει πάρει πάνω του τόσο το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ του Απόλλωνα Σμύρνης όσο και τα μεταγραφικά ζητήματα και κινείται με απλές και λογικές κινήσεις.

Ο έμπειρος τεχνικός είχε ζητήσει εξ αρχής από την διοίκηση να έχει αυτός το πάνω χέρι στον σχεδιασμό της ομάδας, πήρε το ελεύθερο και θέλει να ενισχύσει το ρόστερ με γνώριμες για τον ίδιο λύσεις.

Ο Γιάννης Στάθης αλλά και ο Ντίντακ Ντεβέσα είναι δύο παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε ο Παράσχος στον Πλατανιά, έχει πολύ καλή γνώμη και τους πήρε μαζί του στον Απόλλωνα. Ο Έλληνας κόουτς αρέσκεται να συνεργάζεται με ποδοσφαιριστές που γνωρίζει και γι’ αυτό τον λόγο κοιτάζει κυρίως στην εγχώρια αγορά.

Ένας παίκτης που όχι μόνο τσεκάρεται αλλά βρίσκεται και στην κορυφή της λίστας με τους υποψήφιους για το αριστερό άκρο της άμυνας, είναι ο Ντάβιντ Λόπεθ Ναδάλες. Ο Ισπανός μπακ έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο δεν αποκλείεται να το λύσει και να έρθει στην Αθήνα για λογαριασμό του Απόλλωνα. Έχει γίνει ήδη επαφή με τον ποδοσφαιριστή και εφόσον αποκτηθεί θα αποτελέσει μία πολύ σημαντική μεταγραφή καθώς ο Ναδάλες έχει καταθέσει, αυτά τα 2,5 χρόνια που αγωνίζεται στους Ηπειρώτες, τα διαπιστευτήριά του. Παραμένει, όμως, μία δύσκολη περίπτωση καθώς ο ΠΑΣ σίγουρα δεν επιθυμεί να χάσει έναν από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές του μεσούσις της σεζόν.

Την ίδια ώρα ο Γιώργος Παράσχος φαίνεται πως σκέφτεται και την περίπτωση του Σωκράτη Φυτανίδη. Ο 33χρονος στόπερ είναι χωρίς ομάδας από το περασμένο καλοκαίρι καθώς τα... έσπασε με τον Ατρόμητο και είναι μια περίπτωση που απασχολεί. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στον Ατρόμητο και ο Έλληνας τεχνικός τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση.

Φυσικά και ο Γιώργος Κασναφέρης και o Γιώργος Τσέλιος, που είναι υπεύθυνοι μεταγραφών, κάνουν τις επαφές τους με παίκτες από το εξωτερικό κυρίως για τη θέση του εξτρέμ και του σέντερ φορ. Φυσικά, όλες οι επιλογές περνάνε από το... σκανάρισμα του Γιώργου Παράσχου και μόνο εάν δώσει το πράσινο φως θα προχωρήσει κάποια εξ αυτών. Ένας από τους παίκτες που προτάθηκε είναι ο Ισπανός εξτρέμ, Μαρκ Φερνάντες, ωστόσο από την Ελαφρά Ταξιαρχία αναφέρουν πως δύσκολα θα απασχολήσει η περίπτωσή του.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x