Ισπανία

Θέμα ωρών του Αζάρ στη Ρεάλ!

Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Εντέν Αζάρ είναι η Ρεάλ Μαδρίτης! Όπως αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός σταθμός RMC, ο Βέλγος απέρριψε δύο προτάσεις ανανέωσης της Τσέλσι, επειδή έχει κλείσει στη «βασίλισσα»!

Νέο… μπαμ ενόψει!

Μετά τον Κουτίνιο και το θέμα Σάντσες-Γιουνάιτεντ, που «έσκασε» σήμερα (11/1), οι Γάλλοι… πυροδότησαν νέα «βόμβα», με τον ραδιοφωνικό σταθμό RMC να αποκαλύπτει πως ο Εντέν Αζάρ απέρριψε δύο προτάσεις ανανέωσης από την Τσέλσι, επειδή έχει δώσει τον λόγο του στη Ρεάλ Μαδρίτης για το καλοκαίρι, με τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, μάλιστα, να είναι θέμα ωρών, όπως τονίζεται, να κλείσει οριστικά!

Οι Λονδρέζοι, σύμφωνα με την ίδια πηγή, προσφέρουν στον Βέλγο 18 εκατομμύρια ευρώ ετησίως(!), για να επεκτείνει το συμβόλαιό του (που λήγει το 2020), ο ίδιος, ωστόσο, αρνείται κατηγορηματικά και εμφανίζεται έτοιμος να μετακομίσει στην ισπανική πρωτεύουσα για χάρη της «βασίλισσας».

Άλλωστε, αποτελεί διακαή πόθο του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος τον έχει υποδείξει στη διοίκηση των Μαδριλένων.

Πλέον, περιμένουμε να δούμε αν, πράγματι, το deal θα τελειώσει άμεσα και, κυρίως, σε τι ποσό θα τα βρουν Ρεάλ και Τσέλσι για τον 27χρονο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x