Κώστας Νικολακόπουλος

Χάρη στην… κάθαρση γίναμε φέτος Πολωνία κι Ισραήλ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναδεικνύει μέσα από τον sport-fm.gr πώς το ελληνικό πρωτάθλημα έγινε φέτος το πιο…συναρπαστικό στην Ευρώπη!

• Ποια είναι τα τρία πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα φέτος στην Ευρώπη, τουλάχιστον μέχρι αυτή την στιγμή;

• Πρώτο το ελληνικό! Στην 16η αγωνιστική ο Ολυμπιακός είναι ένα πόντο πάνω από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και δύο πάνω από τον Ατρόμητο.

• Δεύτερο του Ισραήλ! Στην 17η αγωνιστική η Χάποελ Μπερ Σέβα είναι ένα πόντο πάνω από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και δύο πάνω από Χάποελ Χάϊφα και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

• Τρίτο της Πολωνίας! Στην 21η αγωνιστική η Λέγκια Βαρσοβίας είναι δύο πόντους πάνω από Γκόρνικ Ζάμπρζε, Γιαγκελόνια και Λεχ Πόζναν.

• Αυτά είναι τα τρία πρωταθλήματα στην Ευρώπη, στα οποία η βαθμολογία στην κορυφή έχει τόσες ομάδες πολύ κοντά. Δεν βάζω μέσα την Κύπρο, γιατί εκεί ΑΠΟΕΛ κι Απόλλωνας έχουν δύο παιχνίδια λιγότερα από Ανόρθωση κι ΑΕΚ και τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν αρκετά θεαματικά. Α, άντε να βάλω και λίγο της Τουρκίας, όπου στην 17η αγωνιστική η Μπασάχσεχιρ είναι ένα πόντο πάνω από τη Γαλατασαράϊ και τρεις από τη Φενέρμπταχτσε.

• Αυτό είναι κύριοι: γίναμε Πολωνία κι Ισραήλ χάρη στην…κάθαρση! Βάλτε κάτω τους βαθμούς που έχει χάσει ο Ολυμπιακός με τα πέναλτι που του…εξαφανίστηκαν, βάλτε κάτω και τους βαθμούς που πήραν οι άλλοι με τα πέναλτι που τους…εμφaνίστηκαν και να το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα της Ευρώπης!

• Ποια μεγάλα πρωταθλήματα κι…αηδίες! Στην Αγγλία η Σίτι είναι 15 πόντους μπροστά. Στη Γερμανία η Μπάγερν +11. Στο Βέλγιο η Κλαμπ Μπριζ +11. Στη Γαλλία η Παρί +9. Στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα +9. Στην Ρωσία η Λοκομοτίβ +8. Στην Σκωτία η Σέλτικ στο +8. Στην Ολλανδία η ΠΣΒ +5.

• Όπως και στην Κροατία η Ντινάμο Ζάγκρεμπ +12. Στην Τσεχία η Βικτόρια Πλίζεν +14. Στην Σερβία ο Ερυθρός Αστέρας +9. Στην Σλοβακία η Σπάρτακ Τρνάβα +9.

• Αλλά και στα άλλα πρωταθλήματα, δεν υπάρχει καμία σχέση με το δικό μας! Στην Ιταλία έχουν μείνει «μόνο» Νάπολι και Γιουβέντους να το διεκδικούν. Στην Πορτογαλία Πόρτο και Σπόρτινγκ. Στην Ουκρανία Σαχτάρ και Ντιναμό Κιέβου. Στην Ελβετία Γιάνγκ Μπόϊς και Βασιλεία. Στην Αυστρία Στουρμ Γκρατς και Σάλτσμπουργκ. Στη Βουλγαρία Λούντογκορετς και ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Στη Δανία Μίντιλαντ και Μπρόντμπι. Στη Ρουμανία Κλουζ και Στεάουα. Στην Σλοβενία Μάριμπορ και Ολίμπια.

• Σιγά τα ωα δηλαδή! Εδώ, στην Ελλάδα γίνεται το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα. Όχι θα παίρνει τα πέναλτι που κερδίζει ο Ολυμπιακός για να είναι κι αυτός σε τίποτα +6 και +8 Γενάρη μήνα...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x