Euroleague

«Αφρενάριστος» Σάρας με τον... ίδιο ήρωα! (video)

Με τον Ουλανόβας να «σκάει» μεγάλη τάπα στο νήμα -κι ενώ στο ματς του πρώτου γύρου είχε πετύχει buzzer beater- η Ζαλγκίρις Κάουνας έκαμψε την αντίσταση της Μάλαγα (79-77) και κυνηγά την τετράδα!

Δεν ζαλίζεται στα υψηλά στρώματα η Ζαλγκίρις του Γιασικεβίτσιους!

Μπορεί να μην ήταν εντυπωσιακή, μπορεί να δυσκολεύτηκε πολύ, αλλά τελικώς η αρμάδα του Σάρας επικράτησε 79-77 της Μάλαγα και ανεβαίνοντας στο 11-6, συνεχίζει να κυνηγά με αξιώσεις το πλεονέκτημα έδρας.

Ήρωας του αγώνα ο Ουλανόβας. Όπως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες. Τότε είχε βάλει buzzer beater στην παράταση, σήμερα έκανε τάπα σε λέι απ του ΜακΚάλουμ, 3'' πριν τη λήξη, και δεν επέτρεψε στους Ανδαλουσιάνους να στείλουν το ματς σε έξτρα πεντάλεπτο.

Από πλευράς Λιθουανών 16 πόντους και 4 ασίστ είχε ο Πάνγκος, 14 και 9 ριμπάουντ κατέγραψε ο Γιανκούνας, ενώ από 11 μέτρησαν οι Ουλανόβας και Γουάιτ. Ο Μίτσιτς είχε 9 ασίστ, αν και παραλίγο να αποβεί μοιραίος, καθώς είχε 1/2 βολές, προτού ο συμπαίκτης του κάνει την τάπα και χαρίσει το ροζ φύλλο στη Ζαλγκίρις.

Για τους ηττημένους, που έπεσαν στο 7-10, ο Νέντοβιτς είχε 11 πόντους και 9 ασίστ, ο Όγκουστιν πρόσθεσε 12 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ ο Βαζίνσκι μέτρησε 14. Ο... μοιραίος ΜακΚάλουμ έμεινε χαμηλά με μόλις 5 πόντους, όλοι από βολές, αφού είχε 0/6 σουτ.

Τα δεκάλεπτα: 17-19, 32-40, 52-55, 79-77

inner
inner

Η τάπα... νίκης του Ουλανόβας


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x