Stoiximan Super League

Ήρθε η ώρα του Παναθηναϊκού;

Με στόχο το πρώτο του φετινό «διπλό» στο πρωτάθλημα και να ανέβει κι άλλο στη βαθμολογία, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό. Ντεμπουτάρει ο Οικονόμου. Το δίλημμα Ουζουνίδη.

Ώρα για «διπλό»;

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στις 19:30 (Novasports2, ΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr) τον Λεβαδειακό εκτός έδρας στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League, με στόχο να πάρει το πρώτο του φετινό «τρίποντο» μακριά από τη Λεωφόρο. Αλλά και για πετύχει δεύτερη σερί νίκη (το έχει κάνει μόνο μια φορά στην τρέχουσα σεζόν) στο πρωτάθλημα έπειτα από τη νίκη επί του Πλατανιά ώστε να ανέβει κι άλλο στη βαθμολογία, έχοντας ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις μετά το 2-0 επί των Κρητικών. Σε περίπτωση που νικήσει η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, θα μπορέσει να απαλύνει τις πληγές της σε μικρό βαθμό μετά τον ιστορικό -και πρόσφατο- αποκλεισμό από τη Λαμία στο Κύπελλο.

Υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο γύρο είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση ο Λεβαδειακός στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και από συγκυρίες δεν έφυγε με το «διπλό».

Ντεμπούτο θα κάνει ο Βαγγέλης Οικονόμου, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Ινσούα. Όπως όλα δείχνουν, ο Βλαχοδήμος θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια και δίδυμο στα στόπερ θα είναι Κουρμπέλης-Κολοβέτσιος. Στα δεξιά σταθερά ο Κουλιμπαλί. Τζανδάρης και Χίλιεμαρκ θα είναι και πάλι (όπως και με τη Λαμία)στον άξονα. Ο Τζανδάρης θα έχει ελεύθερο ρόλο, ο Βιγιαφάνιες θα είναι στο δεξί «φτερό» και ο ανεβασμένος Μουνιέ στο αριστερό. Για την κορυφή της επίθεσης και με τον Μολίνς να έχει τεθεί εκτός μάχης, υπάρχει δίλημμα ανάμεσα σε Πίσπα και Χρήστο Δώνη.

Εκτός αποστολής είναι και ο Τάσος Αυλωνίτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x