Γ' Εθνική

Ξύλο, διακοπή… Προοδευτική!

Δεν χάνει… ούτε το 2018 η Προοδευτική! Στο μεγάλο ντέρμπι (που διακόπηκε για ένα τέταρτο, στο 63') με τον Ιωνικό, οι Κορυδαλλιώτες γλίτωσαν δις από το δοκάρι και με το 0-0 παρέμειναν στην κορυφή!

Φορτσάτη για άνοδο συνεχίζει, και τη νέα χρονιά, η Προοδευτική!

Οι Κορυδαλλιώτες μπορεί να μη νίκησαν, πήραν, όμως, ενώ αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 55', «χρυσό» 0-0 από τον -καλύτερο- Ιωνικό στη σχεδόν κατάμεστη(!) Νεάπολη και διατηρώντας το αήττητο από τις 9 Οκτωβρίου, πάνε με… αέρα πρωτιάς στα μεγάλα ντέρμπι με Εθνικό και Διαγόρα!

Το σπουδαίο ντέρμπι του Πειραιά, ωστόσο, λίγο έλειψε να… τιναχτεί στον αέρα στο 63', αλλά, τελικά, μετά τη 15λεπτη διακοπή, συνεχίστηκε κανονικά.

Όπως προείπαμε, οι Νικαιώτες ήταν καλύτεροι και, μόλις στο 14', είχαν δοκάρι, από την εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Χαλκιά. Το σουτ του Πογοσιάν, δε, στο 35', είχε την ίδια κατάληξη! Από εκεί και πέρα, οι «βυσσινί» ανέβασαν την απόδοσή τους, αλλά μετά την αποβολή του Καλαϊτζίδη, με 2η κίτρινη κάρτα, στο 54', αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο.

Παρ' όλα αυτά, άντεξαν, «τσίμπησαν» τον βαθμό, φτάνοντας τους 24 στην κορυφή της βαθμολογίας -τέσσερις περισσότερους από τον δεύτερο Εθνικό και έξι από τον Διαγόρα, που έχουν, ωστόσο, παιχνίδι λιγότερο.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Νίκος Μαρωνίτης): Κουρεπίνης, Πλάκας (76’ Αφράτης), Δημακάκος, Παντελίδης (76’ Χριστόπουλος), Κορνέζος, Αλεξίου, Χαλκιάς, Πογοσιάν, Όλα, Χατζησάββας (86’ Παπαθανασίου), Νικολέτος

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Λουκάς Καραδήμος): Μπαντίκος, Τσαραούσης (65’ Δηλαβέρης), Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μαρής, Φαμπίνιο, Ντάλλας, Κουιρουκίδης (80’ Νικολόπουλος), Κανελλόπουλος (57’ Ξυγκάκης), Βλάχος (85’ Χρήστου)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x