Επικαιρότητα

«Καλοστημένη δολοφονία» ο θάνατος της 44χρονης στην Τριχωνίδα;

Δεν βρίσκεται λύση στο μυστήριο του θανάτου της 44χρονης μητέρας τριών παιδιών Ειρήνης Λαγούδη. Η γυναίκα είχε βρεθεί απανθρακωμένη μέσα στο αυτοκίνητό της.

Δεν βρίσκεται λύση στο μυστήριο του θανάτου της 44χρονης μητέρας τριών παιδιών Ειρήνης Λαγούδη. Η γυναίκα είχε βρεθεί απανθρακωμένη μέσα στο αυτοκίνητό της κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα. Μέχρι τώρα όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως η 44χρονη εισέπνευσε μεγάλες ποσότητες δηλητηριωδών αερίων, τα οποία προήλθαν από την καύση πετρελαίου. Εντός του αυτοκινήτου της βρέθηκε και ένα μπιτόνι με πετρέλαιο.

Δεν έχει εντοπισθεί όπλο ή τραύμα από κάποιο πυροβόλο ή αιχμηρό αντικείμενο, όπως επίσης δεν παρατηρήθηκαν κακώσεις της κεφαλής και δεν υπήρξε στραγγαλισμός.

Όπως αναφέρει το agriniosite.gr ενδέχεται να γίνει εκταφή της 44χρονης προκειμένου να διερευνηθούν κι άλλα στοιχεία, τα οποία να οδηγήσουν τις αστυνομικές Αρχές στη λύση του μυστηρίου.

Οι συγγενείς της 44χρονης επιμένουν στην αρχική τους θέση, ότι δηλαδή η γυναίκα έχει πέσει θύμα δολοφονικής ενέργειας.

Η Αστυνομία ερευνά και την υπόθεση η γυναίκα να έπεσε ακόμη και θύμα εκβιασμού. Οι δικοί της άνθρωποι δεν αποκλείουν κάποιος να είχε φωτογραφίες από τη σχέση που διατηρούσε και να την εκβίαζε.

Από την άλλη, ο αδελφός της 44χρονης είχε αφήσει να εννοηθεί ότι είναι πιθανόν το κίνητρο της δολοφονίας να είναι και οικονομικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Live news», τον περασμένο Νοέμβριο η γυναίκα είχε πουλήσει ένα κτήμα 40 στρεμμάτων έναντι 70.000 ευρώ.

Υπάρχει μία ακόμα μαρτυρία-κλειδί που δίνει άλλη διάσταση στην υπόθεση.

Στην εκπομπή «Tatiana Live», μίλησε και δεύτερος μάρτυρας, ο οποίος επιβεβαίωσε την ιστορία του πρώτου μάρτυρα για την 44χρονη. Ότι δηλαδή την είδε στην ερημική παραλία μαζί με τους δύο άνδρες.
Ο μάρτυρας περιέγραψε τη σκηνή με την άτυχη γυναίκα, όπου ο ένας από τους δύο άνδρες την αποπήρε και τη διέταξε να μπει μέσα στο αυτοκίνητο.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, μίλησε η σύζυγος του γιατρού, ο οποίος διατηρούσε σχέση με την 44χρονη μητέρα.

Η γυναίκα είπε χαρακτηριστικά πως εδώ και μέρες δεν πηγαίνει στο νοσοκομείο όπου εργάζεται ως νοσηλεύτρια, καθώς βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Δικηγόρος οικογένειας 44χρονης: Τα στοιχεία δεν οδηγούν σε αυτοχειρία
«Μόνο σε αυτοχειρία δεν οδηγούν τα στοιχεία» για το θάνατο της 44χρονης, δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή (Καλημέρα Ελλάδα) ο δικηγόρος της οικογένειάς της.

Ο B.Ταουξής έκανε λόγο για «καλοστημένη δολοφονία», επικαλούμενος τόσο τις αστυνομικές όσο και τις έρευνες που πραγματοποιεί ο ίδιος, ως νομικός της οικογένειας.

Εκλαμβάνοντας ως δεδομένο ότι πρόκειται για δολοφονία, οι έρευνες κινούνται πλέον στο «από πού προήλθε και πώς στήθηκε η επιχείρηση», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Τέλος, όπως είπε, έχει ζητηθεί η επίσπευση των τοξικολογικών εξετάσεων, που θα δώσει κάποιες πρώτες απαντήσεις ως προς τα αίτια του θανάτου.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x