Stoiximan Super League

Η μεγάλη προσπάθεια του Οτζίτζα

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sport-fm.gr για τη μεγάλη προσπάθεια του Οτζίτζα Οφόε να επιστρέψει άμεσα στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και τα πλάνα που καταστρώνει ο Γκαρθία ενόψει Ξάνθης.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή την Ξάνθη σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους «ερυθρόλευκους». Οι Πειραιώτες συνεχίζουν την προετοιμασία τους στου Ρέντη, με τον Όσκαρ Γκαρθία να καταστρώνει τα πλάνα του για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Έχει ενδιαφέρον πάντως και φανερώνει πολλά για το κλίμα εγρήγορσης που επικρατεί στην ομάδα του λιμανιού, η προσπάθεια που καταβάλει ο Οτζίτζα Οφόε, για να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της πειραϊκής ομάδας.

Ο Βέλγος κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού στο ματς με την Ξάνθη, έχοντας βέβαια το βλέμμα στραμμένο και στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, την Τετάρτη (24/1) στο Καραϊσκάκη.

Αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο να μπορέσει ο Οτζίτζα να βοηθήσει τους πρωταθλητές στο ματς με την Ξάνθη. Ωστόσο όλα δείχνουν πως θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους» και ο Γκαρθία θα αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει.

Ωστόσο, αυτό που έχει κάνει πολύ θετική εντύπωση σε όλους στου Ρέντη, είναι η διάθεση που δείχνει ο Βέλγος για να επιστρέψει γρήγορα. Είναι κάτι το οποίο δεν έχει περάσει απαρατήρητο ούτε από τον Όσκαρ Γκαρθία. Ο Ισπανός προπονητής, μάλιστα, έλεγε στους συνεργάτες του πως είναι πολύ ικανοποιημένος από την διάθεση όλων των παικτών της ομάδας του λιμανιού και από το κλίμα που υπάρχει στου Ρέντη.

Ο 44χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν έχει κάνει ακόμα δοκιμή για να φανερώσει τα πλάνα του, για την εντεκάδα με την οποία σκοπεύει να παρατάξει τους πρωταθλητές απέναντι στην Ξάνθη. Ωστόσο αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, καθώς ο Νορβηγός αμυντικός εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις.

Από το ματς με την Ξάνθη θα απουσιάσει και ο Μάρκο Μάριν, λόγω τιμωρίας. Αυτό σημαίνει ότι στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί και πάλι ο Ντιόγκο Φιγκέιρας (ο οποίος ήταν καλός στο παιχνίδι με την Λαμία) ενώ την θέση του Μάρκο Μάριν θα πάρει πιθανότατα ο Σεμπά.

Ο Βραζιλιάνος ήταν βασικός στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά και ήταν μάλιστα από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Γκαρθία αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Σεμπά στο αριστερό άκρο της επίθεσης και περιμένει πολλά από τον Βραζιλιάνο εξτρέμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x