Stoiximan Super League

Δύσκολα ο Μέλμπεργκ, νοκ άουτ ο Γκαλίτσιος

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα φαίνεται πως θα είναι ο μοναδικός εκ των τραυματιών που θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Δύσκολα θα είναι στην αποστολή ο Μέλμπεργκ, εκτός οι Τοροσίδης και Μπράβο. Θλάση υπέστη ο Γκαλίτσιος.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα φαίνεται πως θα είναι ο μοναδικός εκ των τραυματιών που θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Στην προπόνηση της Πέμπτης ο Όλοφ Μέλμπεργκ έκανε ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια τρέξιμο χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις, ωστόσο δεν αναμένεται να είναι στην αποστολή που θα επιλέξει μετά την προπόνηση της Παρασκευής ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βασίλης Τοροσίδης ανέβασε μεν ρυθμούς, ωστόσο έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Ραούλ Μπράβο ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάστασή του.

Το νέο πρόβλημα ακούει στο όνομα Γιώργος Γκαλίτσιος, καθώς αποχώρησε με θλάση στην ποδοκνημική και η σοβαρότητα της κατάστασής του θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Ο 24χρονος άσος μπορεί να μην αποτελεί πρώτη επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά ελλείψει λύσεων στα μετόπισθεν αναμενόταν να βρίσκεται στον πάγκο.

Οι παίκτες που έπαιξαν κόντρα στον Εργοτέλη έκαναν αποθεραπεία, συνεπώς δεν φάνηκαν οι σκέψεις του Ερνέστο Βαλβέρδε για το ματς με την ΑΕΚ. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται με προπόνηση την Παρασκευή στις 19:30 και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x