Αγγλία

Επίσημο: Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σάντσες (video)

Είναι πλέον πραγματικότητα! Ο Αλέξις Σάντσες είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να ανακοινώνουν τον Χιλιανό με εκπληκτικό τρόπο.

Η μεγαλύτερη μεταγραφή του φετινού Ιανουαρίου είναι γεγονός!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες, παραχωρώντας με ανταλλαγή τον Χένρικ Μικιταριάν στην Άρσεναλ, βάζοντας τέλος στο σίριαλ των τελευταίων ημερών.

Μάλιστα, η ανακοίνωση ήρθε με έναν ιδιαίτερα ευφάνταστο τρόπο, καθώς ο Χιλιανός παίζει στο πιάνο το ρυθμό του ύμνου της Γιουνάιτεντ «Glory Glory Man Utd» και μπαίνει ανακουφισμένος στο «Θέατρο των Ονείρων».

Στην ανακοίνωση φιλοξενούνται και οι πρώτες του δηλώσεις: «Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου. Πέρασα 3,5 υπέροχα χρόνια στην Άρσεναλ και φέρνω μαζί μου υπέροχες αναμνήσεις αυτής της υπέροχης ομάδας και των οπαδών της. Η ευκαιρία να παίξω σε αυτό το ιστορικό γήπεδο και να δουλέψω με τον Ζοσέ Μουρίνιο ήταν κάτι που δεν γινόταν να απορρίψω. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι ο πρώτος Χιλιανός που φορά τη φανέλα και ελπίζω να δείξω στους οπαδούς μας ανά τον κόσμο, γιατί η ομάδα ήθελε να με αποκτήσει».

Παράλληλα, φιλοξενούνται δηλώσεις και από τον Ζοσέ Μουρίνιο: «Ο Αλέξις είναι ένας από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς στον κόσμο και θα συμπληρώσει το νεανικό μας και ταλαντούχο σύνολο επιθετικών. Θα φέρει το κίνητρό του, την προσωπικότητά του και την ποιότητα που τον κάνουν παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ένας παίκτης που κάνει την ομάδα πιο δυνατή και τους οπαδούς περήφανους για το μέγεθος και το πρεστίζ της ομάδας».




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x