Γενικά

Τηλεφώνημα για βόμβα στο Ουρακάν-Ρίβερ, εκκενώθηκε το γήπεδο!

Συναγερμός στην Αργεντινή! Πριν ξεκινήσει το Ουρακάν-Ρίβερ Πλέιτ υπήρχε τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο γήπεδο και κατευθείαν οι αρχές ζήτησαν την εκκένωση του γηπέδου!

Συναγερμός στην Αργεντινή!

Λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ουρακάν και την Ρίβερ Πλέιτ (ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 12:15), υπήρξε τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο γήπεδο!

Οι αρχές κινήθηκαν άμεσα και ζήτησαν την εκκένωση του γηπέδου, η οποία και συνέβη πολύ γρήγορα από τους φιλάθλους των δύο ομάδων. Μάλιστα, στη συνέχεια βρέθηκαν στο γήπεδο τόσο οι δυνάμεις της αστυνομίας όσο και πυροτεχνουργοί και… ξεσκόνισαν τόσο τις κερκίδες όσο και τον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου.

Οι έρευνες συνεχίζονται, δεν έχει βρεθεί κάτι προς το παρόν και όπως αναφέρουν τα Μέσα της Αργεντινής, όλα δείχνουν πως σε περίπου μιάμιση ώρα θα ξεκινήσει το παιχνίδι, εφόσον δεν υπάρξει κάποιο εύρημα!

Ο πρόεδρος της Ουρακάν, Λουίς Σάσο, ανέφερε σε δηλώσεις του πως πρόκειται για φάρσα και ότι η αναμέτρηση δεν θα αργήσει και πολύ να ξεκινήσει.








Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x