Γ' Εθνική

Πήρε το ντέρμπι και ξέφυγε στην κορυφή ο Εθνικός!

Το σημαντικότερο τρίποντο στην πορεία του προς την Football League πήρε ο Εθνικός, που επιβλήθηκε 1-0 της Προοδευτικής και ξέφυγε με το +4 στην κορυφή του έκτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ξέφυγε στην κορυφή του έκτου ομίλου της Γ’ Εθνικής ο Εθνικός!

Με γκολ του Νίκου Κατσικοκέρη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, οι Πειραιώτες επιβλήθηκαν 1-0 της συντοπίτισσας Προοδευτικής και πήραν προβάδισμα τεσσάρων βαθμών στην πορεία τους προς τα μπαράζ που οδηγούν στην Football League.

Το ματς διεκόπη για λίγα λεπτά λίγο μετά το γκολ, λόγω έντασης που δημιουργήθηκε στις εξέδρες, όμως το ματς συνεχίστηκε κανονικά χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Ο Εθνικός είχε την κυριαρχία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά, με την Προοδευτική να κάνει εμφανή την παρουσία της στο γήπεδο μετά το 30’ με δύο καλές στιγμές του Κουιρουκίδη.

Από τα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έδειξαν αποφασισμένοι να πάρουν το τρίποντο, με τον Παυλάκη να έχει μεγάλη ευκαιρία στο 48’, ενώ μέσα σε δύο λεπτά (54’ και 55’) ο Μακρυγιάννης και ο Κρητικός αστόχησαν από καλές θέσεις.

Στο 70’ η υπεροχή αυτή μετατράπηκε σε γκολ, με τον Κατσικοκέρη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με πέναλτι. Ο Γκέσιος δεν κατάφερε στο 81’ να «κλειδώσει» τη νίκη, με αποτέλεσμα η Προοδευτική να απειλεί για την ισοφάριση στο 87’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπέλερη που πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Εθνικός (Νίκος Νεντίδης): Σικαλιάς, Στασινός (90+8' Mάναλης), Γερόλυμος, Κρητικός, Πεχλιβανίδης, Τεγούσης, (89' Κατίδης) Μακρυγιάννης (65' Γκέσιος), Κωνσταντίνου, Κατσικοκέρης, Ρομάνο, Παυλάκης
Προοδευτική (Λουκάς Καραδήμος): Μπαντίκος, Ξυγάκης, Καλαϊτζίδης (76' Χρήστου), Μητσογιάννης (67' Φαμπίνιο), Παπανικόλας, Μάρης, Κουϊρουκίδης, Μπέλερι, Κανελλόπουλος (85' Βλάχος), Ντάλας, Δηλαβέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x