Stoiximan Super League

Νέα επαφή Απόλλωνα με Αραβίδη, μεγάλες πιθανότητες για deal!

Σε συζητήσεις με τον Χρήστο Αραβίδη, που παραμένει ελεύθερος από το καλοκαίρι, βρίσκονται οι άνθρωποι του Απόλλωνα Σμύρνης με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για deal.

Σε επαφή με τον Χρήστο Αραβίδη βρίσκονται οι άνθρωποι του Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι «κυανόλευκοι» αναζητούν εδώ και καιρό έναν ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης καθώς αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα στο γκολ και ψάχνουν αυτές τις ημέρες μήπως βρουν κάτι το εξαιρετικό. Και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τον Χρήστο Αραβίδη, που είναι ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι.

Μάλιστα, οι πληροφορίες του sportfm.gr αναφέρουν πως τα χρήματα που προσφέρει η Ελαφρά Ταξιαρχία στον 31χρονο επιθετικό είναι άκρως ικανοποιητικά και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τις επόμενες 48 ώρες να υπάρχει ακόμη και deal ανάμεσα στις δύο πλευρές! Φυσικά, μεγάλο ρόλο παίζει και το γεγονός πως ο Απόλλων εδρεύει στην Αθήνα, με τον παίκτη να επιθυμεί την παραμονή του στην πρωτεύουσα.

Με τον Αραβίδη είχε γίνει ξανά επαφή τον περασμένο Δεκέμβριο ωστόσο τότε ο ποδοσφαιριστής είχε απαντήσει αρνητικά. Τώρα, όμως, οι άνθρωποι του Απόλλωνα επανήλθαν και φαίνεται πως είναι κοντά στο να αποσπάσουν το «ναι» από τον Έλληνα φορ.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x