Ελλάδα

Σάκοτα: «Στα τελευταία λεπτά κρίθηκε η νίκη»

Στα τελευταία έξι λεπτά, όπου η ΑΕΚ έπαιξε καλύτερη άμυνα, κρίθηκε η νίκη επί του Ρεθύμνου, σύμφωνα με τον Ντράγκαν Σάκοτα.

Ευχαριστημένος με την άμυνα που έπαιξε η ΑΕΚ στα τελευταία λεπτά ήταν ο Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος εκεί απέδωσε τη νίκη επί του Ρεθύμνου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά. Ξέραμε ότι είχαμε να δώσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα τόσο δύσκολο. Το Ρέθυμνο παίζει πολύ καλά και είναι από τις πιο επικίνδυνες ομάδες. Είναι πολύ δύσκολο να ελέγξεις τον Μούντι, ειδικά όταν έχει βρει ρυθμό, είναι πολύ γρήγορος, μπαίνει μέσα και σουτάρει. Εννοείται και οι υπόλοιποι παίκτες του Ρεθύμνου έχουν αθλητικά προσόντα, πήραν 37 ριμπάουντ, πρώτη φορά τα χάσαμε.

Το ματς κρίθηκε στα τελευταία 6 λεπτά, που παίξαμε καλύτερη άμυνα. Κάπου εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Είχαμε ηρεμία στο τέλος. Είναι μια σημαντική νίκη για εμάς, γιατί η αρχή μας δεν ήταν καλή. Έχουμε χάσει πολλά παιχνίδια εκτός έδρας. Τώρα μπήκαμε σε μια σειρά, έχουμε διορθώσει αρκετά τη θέση μας κι έχουμε την αισιοδοξία, περιμένοντας το τέλος του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο, μού αρέσει όπως παίζουν. Δύσκολα θα περάσουν από εδώ οι ομάδες. Καλή συνέχεια στον Νίκο Βετούλα. Οι σκέψεις μας είναι πια στο παιχνίδι του Κυπέλλου, να ξεκουραστούμε μια μέρα και να αναλύσουμε τον επόμενο αντίπαλο
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x