Βόλεϊ

Στο Βέλγιο για σκορ πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Στο Βέλγιο και στην έδρα της Μένεν ξεκινά την Τετάρτη στις 21:30 η προσπάθεια του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Challenge Cup βόλεϊ ανδρών και η προσπάθεια πρόκρισης στα ημιτελικά, ενόψει ρεβάνς.

Από την αποστολή των «ερυθρόλευκων» θα απουσιάσει ο αρχηγός Κώστας Χριστοφιδέλης.

Αυτήν την αποτελούν οι: Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Νίκος Ζουπάνης, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστας Στιβαχτής, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Άκης Δαρίδης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευάς Τσέλιος, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντινκ.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ δήλωσε πως: «Αλλάζουμε διοργάνωση και πηγαίνουμε εκτός έδρας να αντιμετωπίσουμε τη Μένεν για την προημιτελική φάση του Challenge Cup. Απέναντί μας θα βρούμε μια ομάδα με καλή ποιότητα και τεχνική.

Το γήπεδό της δεν είναι... άνετο για να παίξεις και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτήν την κατάσταση. Ωστόσο, έχουμε δουλέψει με σωστό τρόπο και για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θα μας δώσει το πλεονέκτημα, ενόψει του δεύτερο αγώνα στην έδρα μας».

Ο Γερούν Ραούβερντινκ δήλωσε πως: «Προερχόμαστε από τη νίκη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα με ποιότητα, αφού βρισκόμαστε στα προημιτελικά.

Δεν είναι εύκολο να παίξεις σε αυτήν την έδρα, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε όσα περισσότερα σετ μπορούμε.
Σίγουρα, είμαστε πάντα έτοιμοι και το έχουμε αποδείξει, μέχρι στιγμής, με τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιήσαμε στη διοργάνωση. Εξαρτάται από τους εαυτούς μας. Αν κάνουμε το παιχνίδι μας, θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x