Ο τεχνικός των Θεσσαλών τόνισε πως ήταν δύσκολο το ματς από την αρχή και με τους επτά παίκτες μόνο παρόντες και όλοι περιμένουν τι θα γίνει αύριο με την ομάδα, περιμένοντας κάποιες ενισχύσεις, ώστε να υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές. Στάθηκε στις αξιοπρεπείς εμφανίσεις κόντρα σε Κόροιβο, ΑΕΚ και Ολυμπιακό και ζήτησε συσπείρωση από όλους γύρω από την ομάδα, πως έχει επαφές με τη διοίκηση, αλλά όχι συνεννόηση σε κάποια πράγματα.

Αναλυτικά: «Θα ήθελα να ξεκινήσω, δίνοντας συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, ευχόμενος καλή επιτυχία για τη συνέχεια. Ήταν ένα παιχνίδι που ήταν δύσκολο για εμάς. Όπως όλος ο κόσμος, είδατε κι εσείς ότι η ομάδα βρέθηκε με επτά παίκτες. Θα ήθελα να εξηγήσω πως οι επτά παίκτες ήταν λόγω τραυματισμών, αλλά και λόγω αποχωρήσεων που δεν αντικαταστάθηκαν. Αυτό που θέλω να πω, όμως, που είναι και το πιο σημαντικό είναι τι γίνεται αύριο με αυτήν την ομάδα.

Υπάρχει μια πληροφορία πως μετά το σημερινό παιχνίδι οι τρεις Αμερικανοί Τζόουνς, Τέιμς και Φιλντς θα αποχωρήσουν και αυτό σημαίνει πως έχοντας τρεις αλλαγές η ομάδα για τον δεύτερο γύρο και μένοντας μόνο με τον Τέγιτς, ακόμα και τις τρεις αλλαγές να κάνει θα παίζει με τέσσερις ξένους.

Για εμάς, ανησυχούμε για το αύριο, ελπίζοντας ότι θα βρεθεί μια λύση για να υποστηριχτεί αυτό που βλέπετε. Αυτό που βλέπετε είναι πως μια ομάδα που είναι με "την πλάτη στον τοίχο" έχει κερδίσει τον Κόροιβο και κάνοντας αξιοπρεπείς εμφανίσεις κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό και αυτό δείχνει πως μπορεί να διεκδικήσει την παραμονή.

Σεβόμενος και ξέροντας την ιστορία της ομάδας πρέπει να πω ότι θα πρέπει να υπάρξει μια γενική συσπείρωση για να κάνει η ομάδα τις προσθήκες που πρέπει για τις επόμενες 17 μέρες να ενσωματώσουμε τους παίκτες και να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ, αλλά και το παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον ΓΣΛ Φάρο για να υποστηρίξουμε το στόχο.

Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω, περιμένοντας να πάρω την εντολή, έχοντας βρει τους παίκτες στο 100%, ώστε να μας βοηθήσουν. Άρα, περιμένω την εντολή για να ολοκληρώσουμε τις κινήσεις».

Για το αν υπάρχει επικοινωνία με τη διοίκηση: «Σαφέστατα, έχω επικοινωνία. Υπάρχει ένα αδιέξοδο. Αυτό που μου είπαν είναι πως θα γίνει προσπάθεια, ώστε η ομάδα να μείνει στην κατηγορία και θα γίνουν όλες οι ενέργειες. Αυτό που περιμένω είναι η υλοποίηση. Εγώ ήρθα για να υποστηρίξω μια κατάσταση δύσκολη.

Αν είχαμε χάσει από τον Κόροιβο, δεν θα μιλούσαμε για πιθανότητες παραμονής. Απ' όλο αυτό που βλέπω η ομάδα μπορεί να παραμείνει, βλέποντας το πρόγραμμα. Η θέση μου είναι πως αν υπάρξει υποστήριξη, εγώ θα μείνω εδώ μέχρι την τελευταία μέρα για να βοηθήσω τα Τρίκαλα».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ