Ευρώπη

Γλίτωσε το κάζο και προκρίθηκε στον ημιτελικό η Τόφας!

Τα είδε όλα η Τόφας, αλλά προκρίθηκε! Η φετινή ομάδα-έκπληξη της Τουρκίας επικράτησε πολύ δύσκολα της Σακάρια (80-78) και πλέον περιμένει αντίπαλο στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Τον… χάρο με τα μάτια της είδε η Τόφας στον προημιτελικό του Κυπέλλου Τουρκίας, αλλά τελικά πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η φετινή ομάδα-έκπληξη της χώρας επικράτησε πολύ δυσκολότερα απ’ ό,τι αναμενόταν τη Σακάρια με 80-78, έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Μεχία. O 35χρονος πλέον, Δομινικανός σε 37’33’’ είχε 29 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ, οδηγώντας την ομάδα του στην κρίσιμη επικράτηση.

Το ματς κρίθηκε στα τελευταία λεπτά, καθώς οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ καθ’ όλη τη διάρκεια και μάλιστα η Σακάρια, χάρη στα 11 εύστοχα τρίποντα που είχε, προηγήθηκε 1,5 λεπτό πριν από τη λήξη με 71-73.

Ωστόσο, Κρόκερ και Μεχία με δύο σερί τρίποντα έδωσαν το προβάδισμα στην Τόφας το οποίο διατήρησε μέχρι τέλους με τον Κλαβέλ από πλευράς Σακάρια, να αστοχεί στη λήξη του αγώνα σε τρίποντο για να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του.

Εκτός του Μεχία, ο Κρόκερ βοήθησε στα δύσκολα για την Τόφας (15 πόντοι με 3/5 τρίποντα) ενώ από πλευράς Σακάρια, ο Κλαβέλ είχε 19 πόντους και 6 ριμπάουντ και ο Χάρις 18 πόντους με 5 ασίστ.

Αντίπαλος της Τόφας θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης ανάμεσα στην Μπεσίκτας και την Μπάνβιτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x