Ελλάδα

Τσεκάρει και την ιταλική αγορά ο Ολυμπιακός-Ψηλά στη λίστα ο Κρόφορντ

Η απόκτηση παίκτη στην περιφέρεια θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη από τον Ολυμπιακό και οι «ερυθρόλευκοι» ρίχνουν ματιές και προς την ιταλική αγορά.

Έχει βγει στην αγορά για γκαρντ ο Ολυμπιακός.

Η απόκτηση ενός παίκτη για την περιφέρεια θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη από τους «ερυθρόλευκους», που κατέληξαν σε αυτήν την απόφαση έπειτα από την αποκαρδιωτική εμφάνιση στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ και την αποτυχία της κατάκτησης του συγκεκριμένου τίτλου.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι άναψαν το «πράσινο φως» στον Γιάννη Σφαιρόπουλο που άλλαξε ρότα στο συγκεκριμένο θέμα η «ερυθρόλευκη» λίστα περνάει από… κόσκινο ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση. Κάτι που δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί, όπως γίνεται εύκολα κατανοητό.

Πρέπει να τονιστεί ότι αυτή η προσθήκη θα γίνει δίχως να αποχωρήσει κάποιος εκ των Μπράιαν Ρόμπερτς και Κιθ Χόλις-Τόμσον, όπως σας έχει ενημερώσει το sport-fm.gr από την Κυριακή.

Ποια είναι όμως τα δεδομένα στην υπόθεση του γκαρντ…

Ανάμεσα στις επιλογές είναι οι Κιθ Λάνγκφορντ, Μπόμπι Μπράουν και Τζόρνταν Κρόφορντ (ακούστηκε πρόσφατα για την ΑΕΚ, αλλά δεν έγινε το… «μπαμ»), με τον τελευταίο να βρίσκεται σε ψηλή θέση. Πιο χαμηλά είναι οι Γιάκα Μπλάζιτς και Τζέρεμι Πάργκο. Υπάρχουν και άλλα ονόματα στη λίστα, που, πιθανόν, να μην κάνουν τόσο μεγάλη αίσθηση στο ευρύ κοινό, αλλά πιθανή απόκτηση κάποιου εκ αυτών να δώσει πιο ουσιαστική βοήθεια λόγω των χαρακτηριστικών του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει σήμερα ο Νίκος Ζέρβας στη «Sportday», ο Ολυμπιακός ρίχνει ματιές και προς την ιταλική αγορά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο χρόνος πιέζει και δεν είναι σύμμαχος των Πειραιωτών πλέον, διότι η σχετική προθεσμία της Ευρωλίγκας εκπνέει στις 28 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x