Euroleague

Σαν Εμετέριο: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Στο γεγονός πως η Βαλένθια πάλεψε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στάθηκε ο Φερνάντο Σαν Εμετέριο μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο διεθνής Ισπανός φόργουορντ τόνισε πως δεν ξεκίνησαν καλά, όμως βελτιώθηκαν και μείωσαν τη διαφορά και στάθηκε στην απόδοση του Σπανούλη στα τελευταία λεπτά, που ουσιαστικά έκρινε την αναμέτρηση. Θεωρεί πως πρέπει να παλέψουν όλα τα ματς, έστω και αν δεν έχουν ελπίδες για την οκτάδα, αφού σέβονται την Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί, παρότι δεν ξεκινήσαμε καλά, μπορέσαμε να το παλέψουμε μέχρι το τέλος. Το "κλειδί" ήταν η απόδοση του Σπανούλη στα τελευταία 6’, ιδίως από το 68-67 και μετά. Έτσι χάσαμε.

Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, παρότι είμαστε μακριά από τα πλέι οφ, αυτό θέλουμε να δείξουμε σε όλους και φυσικά στον κόσμο μας. Κάναμε καλή δουλειά κόντρα στον Ολυμπιακό και πρέπει να ολοκληρώσουμε τη σεζόν όσο καλύτερα μπορούμε.

Σεβόμαστε την Ευρωλίγκα, αν και με ένα μόνο πλέι μέικερ, λόγω τραυματισμών, είναι δύσκολα. Οι "σκληρές" έδρες είναι "κλειδί" για το πλεονέκτημα, ο Ολυμπιακός έχει τον Σπανούλη, έχει καλούς και έμπειρους παίκτες, τους εύχομαι καλή τύχη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x